Anasayfa Haber Bully 2, Yakın Zamanda Duyurulabilir

Bully 2, Yakın Zamanda Duyurulabilir

Bully 2

Kasım ayının başında, son dönemde çokça spekülasyona neden olan ve geliştirildiği iddia edilen Bully 2 oyununun iptal edilmiş olabileceğine dair birtakım iddialar ortaya atılmıştı. Şimdi ise yakın zamanda Bully 2’nin oynanabilir bir versiyonunun gösterilebileceğine dair bir iddia ortaya atıldı.

Bu iddiayı ortaya atan Tom Henderson’ın belirttiğine göre, Rockstar’ın GTA formülüne biraz daha yakın olduğu söylenen Bully’nin devam oyununun, geçen haftaki “The Game Awards” ödül töreninde, sürpriz bir duyuru olarak gösterilmesi bekleniyordu. Henderson, bazı kişilere oyunun oynanabilir durumdaki bir versiyonu da dahil olmak üzere yakında bir duyuru yapılabileceğini işaret eden bazı materyaller gösterildiğini, ancak bu bilginin şu anda biraz belirsiz olduğunu ifade ediyor.

Bununla birlikte Games Radar’ın haberine göre, Bully 2 ile ilgili bir şeyler paylaşan tek kişi Henderson değil. Game Informer kıdemli yardımcı editörü Blake Hester, “Yeni hikaye yakında geliyor.” başlığıyla oyunun logosunun bir resmini tweet’ledi. Henderson da doğal olarak bunun bir devam oyunuyla ilgili olabileceğini öne sürerken, Game Informer video sunucusu Alex Van Aken ise söz konusu tweet’in atıfta bulunduğu şeyin kesinlikle bu olmadığını söyledi.

Bully 2

2019’da GTA Online’da ortaya çıkan bir Bully easter egg’i, yeni nesil devam oyununun 2020’de duyurulacağı söylentilerine yol açtı, ancak bu asla gerçekleşmedi. Nisan 2021’de ise Rockstar Games, Bully ticari markasını birkaç kez güncelledi, ancak o zamandan beri başka bir gelişme olmadı.