Anasayfa Haber Hitman Trilogy, Game Pass’e Geliyor

Hitman Trilogy, Game Pass’e Geliyor

Hitman Trilogy

IO Interactive; Hitman (2016), Hitman 2 ve Hitman 3’ü tek bir pakette birleştiren Hitman Trilogy koleksiyonunu duyurdu. Hitman Trilogy, 20 Ocak’ta PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam ve Epic Games Store) platformları için satışa sunulacak. İşin güzel yanı, çıktığı gibi Xbox Game Pass ve PC Game Pass’e gelecek.

Bununla birlikte Hitman üçlemesini tek bir pakette sunan Hitman Trilogy, özellikle oyuna ilk kez girmek isteyenlerin üç oyuna birden erişmelerini kolaylaştıracak. Bundan önce üç oyunu birden satın almak, oyuncular için epey masraflı olabilirdi. Ancak artık üç oyun birden tek bir pakette olduğu için daha uygun bir fiyata satın alınabilecektir.

Şirket, VentureBeat’in haberine göre Hitman 3’ün ikinci yıl planlarını da paylaştı. Bu planlar içerisinde oyuna iki yeni modun dahil edilmesi yer alıyor. Bu modlardan biri olan Elusive Target Arcade ayrıca 20 Ocak’ta Hitman Trilogy’nin çıkışıyla birlikte oyuna dahil edilecek. Bu mod, oyuncuları ardışık hedefleri indirmekle görevlendirecek. İkinci mod olan Freelancer ise roguelike unsurları içerecek ve bu baharda oyuncuların beğenisine sunulacak.

Bunların yanı sıra yeni bir harita ve “Codename: Rocky” adlı yeni bir içerik de bu yıl içinde gelecek. IO Interactive, aynı zamanda PC sürümüne ışın izleme eklemek de dahil olmak üzere oyunla ilgili çeşitli teknik iyileştirmeler üzerinde de çalışıyor. Ayrıca Hitman Trilogy’nin PC versiyonunda VR desteği de bulunacak.