Anasayfa Haber Dying Light 2, 4 Kişiye Kadar Birlikte Oynanabilecek

Dying Light 2, 4 Kişiye Kadar Birlikte Oynanabilecek

Dying Light 2

Techland, Dying Light 2’nin çıkışından önceki son Dying 2 Know yayınında, ilk oyunun hayranlarının çok sevdikleri co-op oyun özelliğinin ikinci oyunda da yer alacağını açıkladı. Dying Light 2, aynı ilk oyundaki gibi dört kişiye kadar birlikte oynanabilen bir co-op özelliğine sahip olacak. Hatta Dying 2 Know yayını sırasında, oyundaki co-op özelliğini gösteren bir oynanış videosu da paylaşıldı.

Aynı zamanda bu yayında, oyunun hem yeni nesil hem de eski nesil konsollarda nasıl göründüğüne ve performans gösterdiğine dair oynanış videoları da yayımlandı. GamesRadar’ın haberine göre geliştirici stüdyo, ilerleyen günlerde sunuma sığdırabileceğinden daha fazla konsol karşılaştırması göstermeyi planlıyor. Böylece görüntülere ve performansa göre nerede oynamak istediğinize karar vermek için oyuncuların ellerinde bolca bilgi olacak.

Bunların yanı sıra Dying 2 Know yayınında Dying Light 2’nin dünyasına ve yaklaşık olarak 20 saat süreceği açıklanan ana hikayesine genişletilmiş bir bakış sunan yeni bir fragman da paylaşıldı. Her ne kadar oyunun ana hikayesi yaklaşık 20 saat uzunluğunda olsa da, Techland tarafından oyunu tamamen bitirmenin yaklaşık olarak 500 saat süreceği açıklandı.

Dying Light 2’nin geliştiricisi Techland, geçtiğimiz günlerde oyundaki ana karakterimiz Aiden’ın sahip olacağı yetenek ağacını gösteren bir video da paylaşmıştı. Son olarak oyunun 4 Şubat’ta çıkacağını da hatırlatalım.