Anasayfa Haber Samsung Galaxy S22 Serisi, 9 Şubat’ta Tanıtılabilir

Samsung Galaxy S22 Serisi, 9 Şubat’ta Tanıtılabilir

Samsung’un yakın bir zamanda Samsung Galaxy S22 serisini piyasaya sürmesi bekleniyor. Bu zamana kadar Güney Kore’den gelen haberler, lansman tarihi olarak 8 Şubat’ı işaret ediyordu. Ancak ortaya çıkan son bilgiler, serinin lansman tarihinin 9 Şubat olacağına işaret ediyor.

GSM Arena’nın aktardığı habere göre bu iddialar Samsung sızıntılarıyla tanınan Ice Universe tarafından ortaya atıldı. Bununla birlikte Çin pazarı için farklı bir lansman tarihi olması ihtimali bulunuyor. Bu nedenle 8 Şubat tarihi de akıllı telefon serisinin Çin’deki ya da globaldeki lansman tarihi olabilir.

Samsung Galaxy S22 serisinin çıkış tarihi itibarıyla üç farklı akıllı telefondan oluşması bekleniyor. Bu akıllı telefonların en güçlüsü tabii ki de Samsung Galaxy S22 Ultra olacak ve bu akıllı telefon, yerleşik bir kaleme sahip ilk S serisi amiral gemisi olacak. Şimdiye kadar sadece Samsung Galaxy Note serisi yerleşik bir kalemle birlikte geliyordu.

Galaxy S22 Ultra’nın koruma için üstünde bir Gorilla Glass Victus+ barındıracağı ve 1 Hz’den 120 Hz’e kadar dinamik bir yenileme hızını destekleyen yeni LTPO AMOLED ekran ile birlikte geleceği söyleniyor. Bunların yanı sıra akıllı telefonda 5.000 mAh kapasiteli bir batarya, 45 watt gücünde hızlı kablolu şarj desteği ve 15 watt gücünde kablosuz şarj desteği bulunacak.