Anasayfa Haber Motorola Frontier Tasarımı Sızdırıldı

Motorola Frontier Tasarımı Sızdırıldı

Geçtiğimiz günlerde Samsung’un 200 MP ISOCELL HP1 kamera sensörünü ve Snapdragon 8 Gen 1 Plus yonga setini barındıracak olan bir Motorola amiral gemisi akıllı telefonu hakkında bir şeyler duymuştuk ve şimdi de bu cihazın ilk resmi görüntüsü elimize ulaştı. WinFuture ekibi, Motorola Frontier adlı telefonun daha önce sızdırılan önemli özelliklerini doğrulamakla kalmadı, ayrıca akıllı telefonun resmi bir görüntüsünü de elde etti.

GSM Arena’nın haberine göre Motorola Frontier, iddia edilen 200 MP’lik ana kamera için devasa bir oyuğa ve son derece dikkat çekici bir kamera çıkıntısına sahip. Bu ana kamera sensörünün “optik görüntü sabitleme” özelliğine sahip olduğu ve 50 MP ultra geniş açılı kamera sensörü ve 2x optik yakınlaştırma yapabilen 12 MP telefoto modülü ile birleştirileceği söyleniyor.

Motorola Frontier

Akıllı telefonun ön kısmında 60 MP’lik bir selfie kamerası ve 144 Hz yenileme hızına sahip, 6,67 inç boyutunda kavisli bir pOLED ekran bulunuyor. Bununla birlikte Motorola’nın yeni akıllı telefonunun 8/12 GB RAM ve 128/256 GB depolama alanı seçenekleriyle birlikte geleceği ifade edilmiş.

Motorola Frontier, 30 ila 50 watt arasında değişen bir güçte kablosuz şarj ve 125 watt gücünde kablolu şarj desteğine sahip, 4.500 mAh kapasiteli bir batarya barındıracak. Ayrıca Motorola’nın MyUX arayüzünü barındıracak olan akıllı telefon, Android 12 işletim sistemi ile birlikte gelecek. Motorola Frontier’ın temmuz ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor, ancak telefonun satış fiyatıyla ilgili henüz herhangi bir bilgi yok.