Anasayfa Haber Motorola, Moto G Power ve Moto 5 5G Bütçe Dostu Telefonlarını Duyurdu

Motorola, Moto G Power ve Moto 5 5G Bütçe Dostu Telefonlarını Duyurdu

Motorola, Moto G Power ve Moto 5 5G Bütçe Dostu Telefonlarını Duyurdu
Motorola Moto G Power ve Moto G

Motorola yakın zamanda satışa sunulacak yeni uygun fiyatlı akıllı telefonlarını duyurdu. Moto G Power, 120 Hz’lik yüksek yenileme hızı sunan geniş 6,7 inç FHD+ ekranla birlikte geliyor. Ayrıca ses deneyimini güzelleştiren Dolby Atmos stereo hoparlörleri de bulunuyor. Kamera açısından 50MP sensör ve görüntü sabitleme teknolojisiyle donatılmış. Telefona 8 GB RAM ile birlikte MediaTek Dimensity 7020 yonga seti güç veriyor. MicroSD kart kullanarak genişletebileceğiniz 128 GB dahili depolama alanı sunuyor.

Telefonun dikkate değer özelliklerden biri da 5000 mAh batarya ile 30W hızlı şarj desteği sunması olmuş. Parmak izine dayanıklı vegan deri arka kapağa sahip yeni Moto G Power, çarpıcı bir tasarım ve rahat bir his sunuyor. 22 Mart’tan itibaren anlaşmalı yerlerde 300 dolardan satışa sunulacak.

Moto G 5G, 6,6 inç 120Hz ekrana, Dolby Atmos stereo hoparlörlere ve makro lens içeren 50MP kamera sistemine sahip bütçe dostu bir akıllı telefon. 4 GB RAM’e sahip telefona gücünü Snapdragon 4 Gen 1 işlemciden alacak. Hızlı şarjı destekleyen 5000 mAh bataryaya, microSD kart ile genişletebileceğiniz 128 GB dahili depolama alanına sahip Moto G 5G’nin 21 Mart’ta anlaşmalı yerlerden 200 dolar fiyatıyla satışa sunulacağını belirtelim.