Anasayfa Haber Discord, PlayStation Network Hesap Entegrasyonunu Duyurdu

Discord, PlayStation Network Hesap Entegrasyonunu Duyurdu

Discord, PlayStation Network (PSN) ile entegrasyonunun nihayet kullanıcılar için kullanıma sunulduğunu duyurdu.

Yeni entegrasyonla birlikte Discord kullanıcıları, mesajlaşma uygulamasında PlayStation 4 veya PlayStation 5 etkinliklerini görüntülemek için PSN hesaplarını bağlayabilecekler. Entegrasyon ilk olarak geçtiğimiz yıl Mayıs ayında duyurulmuştu. Ancak kullanıcıların, Sony konsol hesaplarını Discord’a ne zaman bağlayabileceklerinden bahsedilmiyordu.

Mesajlaşma uygulaması halihazırda diğer sosyal ve oyun hizmetleriyle entegrasyona izin vermekte. Bu entegrasyonun yeni halkası ise PSN ile gerçekleştiriliyor.

Discord tarafından yayınlanan bir blog gönderisine göre uygulama, kullanıcılarının artık PlayStation Network hesaplarını entegre edebileceğini duyurdu. Entegrasyon ilk olarak geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Sony’nin mesajlaşma hizmetine azınlık yatırımı yaptığını duyurduğu zaman ortaya çıkmıştı. Discord, PS4 ve PS5 oyuncuları için PSN hesap entegrasyonunu kademeli olarak sunmaya başladı. Ancak, entegrasyonun global bir dağıtım olduğunu söylemek mümkün.

Entegrasyon ile PlayStation oyuncuları, konsol etkinliklerini mesajlaşma uygulamasında görüntüleyebilecek ve halihazırda hangi oyunun veya uygulamanın etkin olduğunu profillerinde sergileyebilecek. Oyuncular ayrıca, PSN çevrimiçi kimliklerini Discord profillerinde görüntüleme olanağına da sahip olacak.

Masaüstünde bir PSN hesabı bağlamak için Kullanıcı Ayarları > Bağlantılar yolunu izleyerek, burada yer alan listeden PSN logosuna tıklamak yeterli oluyor. Kullanıcılardan burada PSN oturum açma kimlik bilgilerinin girilmesi isteniyor. Bir kez giriş yapıldıktan sonra entegrasyon gerçekleşmiş oluyor. Discord mobil uygulamasında ise Kullanıcı Ayarları > Bağlantılar > Ekle yolunu izleyerek aynı işlemler gerçekleştirilebiliyor.

Son olarak Discord’un, halihazırda Battle.net, Facebook, GitHub, Reddit, Spotify, Steam, Twitch, Twitter, Xbox Live ve YouTube hesaplarının bağlanmasına izin verdiğini belirtelim.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version