Anasayfa Haber Redmi K50 Fiyatı Sızdırıldı

Redmi K50 Fiyatı Sızdırıldı

Redmi K50 fiyatı sızdırıldı
Redmi K50 fiyatı sızdırıldı

Redmi K50 fiyatı sızdırıldı. K50 Serisi geçtiğimiz günlerde TENAA sertifikasıyla onaylanmıştı. Şimdiyse Çin pazarındaki fiyatı sızdı.

Xiaomi destekli Redmi, yeni nesil K serisi akıllı telefonlarını Çin Halk Cumhuriyeti’nde satışa sunacak. Bununla birlikte seriyi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. K serisi orta sınıftan premium kategoriye kadar değişen cihazları içerecek.

Lansman öncesinde, yaklaşan cihazlarla ilgili birkaç sızıntı oldu. Şimdi daha fazla detay var. Son sızıntı, Çin pazarında yaklaşan Redmi K50 serisi akıllı telefonların fiyatlandırma ayrıntılarını ortaya koyuyor.

Redmi K50 fiyatı ne kadar?

Sızıntıya göre Redmi K50, 1.999 Çin Yuanı başlangıç ​​fiyatına sahip olurken, Pro modeli 2.699 Çin Yuan başlangıç ​​fiyatına sahip olacak. Redmi K50 Pro+‘ın 3.299 Çin Yuan’dan  başlayacağı iddia ediliyor. Serideki en güçlü model olan Redmi K50 Gaming Edition ise 3.499 Çin Yuanı olarak fiyatlandırılacak.

Dört modelden ikisi Qualcomm’un yonga seti tarafından desteklenecek. Redmi K50, Qualcomm Snapdragon 870 yonga seti ile donatılırken, amiral gemisi model Snapdragon 8 Gen 1‘den güç alacak.

Öte yandan Redmi K50 Pro, MediaTek Dimensity 8000 yonga seti tarafından güçlendirilirken, Pro+ modeli Dimensity 9000 tarafından desteklenecek. K50 ve K50 Pro, 66W ve 67W şarj desteğine sahip olurken, Pro+ ve Gaming Edition modelleri 120W hızlı şarj desteğine sahip olacak.

Bu dört akıllı telefon modelinden üçü, Çin’deki TENAA sertifikasyon sürecinden geçti. Bu da piyasaya sürülme tarihinin çok uzak olmadığını gösteriyor. Bu serinin bir modeli de BIS veritabanında göründü. Bu model Çin’deki ilk çıkışından kısa bir süre sonra Hindistan pazarında lansmana konuk olacak.

Şirket, Redmi K50 serisi akıllı telefonun lansman tarihini henüz açıklamadı. Fakat cihazın bu ay içinde resmiyet kazanmasını bekliyoruz. Bu nedenle birkaç gün içerisinde serinin onaylanması söz konusu olacaktır.