Anasayfa Haber Batman: Arkham Collection, Nintendo Switch’e Geliyor Olabilir

Batman: Arkham Collection, Nintendo Switch’e Geliyor Olabilir

Batman: Arkham Collection

GameSpot’un haberine göre Batman: Arkham Collection, bu yıl içerisinde Nintendo Switch için satışa sunulacak. Fransız perakendeci WTT, Batman: Arkham Collection’un 31 Ağustos’ta Nintendo Switch için 60 euro’luk fiyat etiketiyle satışa sunulacağını belirten bir listeye sahip. Warner Bros., şu zamana dek Nintendo’nun hibrit konsolu için oyunun çıkış yapacağını doğrulamadı.

Bununla birlikte Video Games Chronicle, aynı perakendecinin resmi duyurusundan önce Witcher 3: The Wild Hunt’ı da Nintendo Switch için listelediğini belirtti. Bu nedenle Batman: Arkham Collection sızıntısının gerçek olma ihtimali oldukça yüksek. Ancak 31 Ağustos’un çarşamba gününe denk geldiğini düşünürsek, bunun sadece yer tutmak için seçilmiş bir tarih olabileceğini söyleyebiliriz.

Eğer bu sızıntı bilgi doğruysa, Batman: Arkham City’nin gelişmiş ve dokunmatik ekran desteği bulunan bir sürümünün Nintendo Wii U’nun çıkış oyunlarından biri olarak piyasaya sürülmesinden bu yana, bu oyunlardan herhangi bir ilk kez bir Nintendo konsolu için piyasaya sürülmüş olacak.

Batman: Arkham Collection, 2018 yılında PlayStation, Xbox ve PC için piyasaya sürülmüştü ve Arkham Asylum, Arkham City ve Arkham Knight oyunlarının yanı sıra, üç oyunun da çıkış tarihlerinden sonra sunulan tüm içeriklerini barındırıyordu.