Anasayfa Haber PS Plus Mart 2022 Oyunları Açıklandı

PS Plus Mart 2022 Oyunları Açıklandı

PS Plus Mart 2022

Sony tarafından PS Plus Mart 2022 ücretsiz oyunları resmi olarak duyuruldu. Sunulacak oyunlar arasında Ghostrunner, Ghost of Tsushima: Legends, Team Sonic Racing ve Ark: Survival Evolved yer alıyor.

Ghostrunner’da bir kule şehrine doğru savaşmak için bir bıçak kuşanıp muhteşem parkur becerileri sergilemeniz gerekiyor. Düşmanlarınızı monomoleküler bir katana ile dilimleyecek, insanüstü reflekslerinizle mermilerden kaçınacak ve galip gelmek için çeşitli özel teknikler kullanacaksınız.

Ghost of Tsushima: Legends’ın bağımsız, işbirlikçi çok oyunculu deneyimi ise Japon halk hikayelerinden ve mitolojisinden esinleniyor. Dört benzersiz sınıf arasından seçim yapıp arkadaşlarınızı davet edecek veya dört heyecan verici oyun modunda efsaneler olarak yan yana savaşmak için çevrimiçi eşleştirmeyi kullanacaksınız.

Team Sonic Racing’te rekabetçi tarzdaki atari yarış oyununda yoğun çok oyunculu yarışlarda arkadaşlarınızla yüzleşecek, büyüleyici dünyalarda birlikte yarışacak ve güçlendirmeler ile hız artırmaları paylaşarak bir ekip olarak birlikte çalışacaksınız. Sonic serisinin üç farklı karakter tipine ayrılmış ikonik yüzlerinden birini seçip ardından yarış stilinize uyacak şekilde oyunu değiştiren araç özelleştirme seçeneklerinin kilidini açacaksınız.

Son olarak, Ark: Survival Evolved MMO hayatta kalma oyununda gizemli bir adanın kıyılarında uyanacaksınız ve düşmanca ortamın size sunduğu her şeye hızla uyum sağlamanız gerekecek. Öğeler yapmak ve barınaklar inşa etmek için kaynakları toplayıp yeni hazırlanmış ekipmanınızı leviathan dinozorlarını ve topraklarda dolaşan diğer yaratıkları öldürmek, evcilleştirmek veya üremek için kullanacaksınız.

1 Mart tarihinden itibaren sunulacak PlayStation Plus ücretsiz oyunlarını kütüphanenize eklemek için 4 Nisan tarihine kadar sürenizin olacağını belirtelim. Bu arada Şubat ayı oyunlarını da kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

PS Plus Mart 2022 Oyunları

  • Ghostrunner
  • Ghost of Tsushima: Legends
  • Team Sonic Racing
  • Ark: Survival Evolved