Anasayfa Haber Lenovo Tab M10 Plus Tanıtıldı

Lenovo Tab M10 Plus Tanıtıldı

Lenovo’nun yeni tableti Tab M10 Plus, Mobile World Congress (MWC) 2022 etkinliği sırasında tanıtıldı.

Şirket, MWC 2022 etkinliği sırasında yeni ürünlerini duyurmaya devam ediyor. Lenovo’nun etkinlik kapsamında tanıttığı en yeni tableti Tab M10 Plus, Android 12 çalıştırıyor ve 6GB’a kadar RAM ve 128GB depolama kapasitesi ile eşleştirilmiş sekiz çekirdekli bir işlemci tarafından destekleniyor. Cihaz, dar çerçeveli 2K ekrana sahip. Aynı zamanda cihazda, Dolby Atmos destekli dört hoparlörlü bir kurulum da yer alıyor. Yeni tablet, çift tonlu tasarıma sahip ve iki farklı renk seçeneğiyle kullanıcılara sunuluyor. Tabletin yanında aynı zamanda, Lenovo’nun Precision Pen 2 kalemi de birlikte geliyor.

Lenovo Tab M10 Plus fiyat etiketi, 249€’da başlıyor. Cihaz, bu yıl Nisan ayından itibaren belirli pazarlarda satışa sunulacak. Şirketin yeni tableti, Frost Blue ve Storm Grey renk seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bunların yanı sıra tablet, 400 nit en yüksek parlaklık, %85’e varan ekran-gövde oranı ve %72’lik NTSC renk gamı kapsamına sahip 10.61 inç 2K IPS LCD ekranı barındırıyor. Tabletin, 1080p’ye kadar akış çözünürlüğü sunduğu söyleniyor. Şirkete göre cihazda yer alan ekran, gözlerin rahatlığı için mavi ışığa maruz kalmanın azaltılması adına TUV Rheinland sertifikasına sahip.

Lenovo Tab M10 Plus

Yeni Lenovo Tab M10 Plus, 6GB’a kadar RAM ve 128GB depolama ile eşleştirilmiş sekiz çekirdekli işlemciler tarafından destekleniyor. Cihazın yalnızca Wi-Fi modelinde MediaTek G80 işlemci yer alırken, LTE+Wi-Fi modelinde Snapdragon 680 4GB işlemci bulunacak. Yeni tablet, Okuma Modu ayarları sunuyor ve isteğe bağlı olarak bir folyo kılıfla birlikte geliyor. Bunun yanı sıra, tabletin yanında bir de Lenovo Precision Pen 2 akıllı kalem bulunuyor.

Son olarak tabletin arka bölümünde, 8 megapiksel otomatik odaklı kamera sensörünün ve ön bölümünde 8 megapiksellik selfie kamerasının yer aldığını belirtelim. Ayrıca tabletin, Dolby Atmos destekli dörtlü hoparlör kurulumu ile donatıldığını da ekleyelim. Tabletin, 20W hızlı şarj desteği ile 7.700mAh batarya içerdiğini de söyleyelim.