Anasayfa Haber Xiaomi Mi Band 7 ile İlgili İlk Detaylar Geldi

Xiaomi Mi Band 7 ile İlgili İlk Detaylar Geldi

Xiaomi Mi Band 7 hakkında ilk detaylar
Xiaomi Mi Band 7 hakkında ilk detaylar

Xiaomi Mi Band 7 ile ilgili ilk detaylar geldi. Birçok pazardaki en uygun fiyatlı bilekliklerden birisi olan Mi Band serisi şu anda yaklaşık bir yıl önce piyasaya sürülen Mi Smart Band 6 modeliyle yoluna devam ediyor. Fakat ortaya çıkan rapora göre 7. modelin yakında beğeniye sunulması söz konusu.

XDAdevelopers tarafından hazırlanan yeni bir rapora göre, Mi Band 7 olarak adlandırılan ve yakında çıkacak olan akıllı bilekliğin ilk birkaç özelliği, Xiaomi’nin kendi uygulamalarında bulunan kod aracılığıyla keşfedildi.

Bu kodlar, Mi Smart Band 7’nin “L66” kod adını kullanacağını ve M2129B1 ile M2130B1 model numaralarına sahip olacağını gösteriyor. Bileklik Always On Display desteğine sahip 192 x 490 piksel çözünürlüklü bir ekrana ve Aerobik’ten Zumba’ya kadar bir dizi egzersiz moduna sahip olacak. Sızıntı ayrıca Mi Band 7’nin yerleşik GPS desteğine sahip olabileceğini ortaya koydu. Fakat özelliğin gelmeme ihtimali var.

Ayrıca rapor Mi Band 7’nin, önceden tanımlanmış alarmınızdan 30 dakika önce sizi hafif uykudan otomatik olarak uyandıracak bir Akıllı Alarm özelliği içereceğini ifade ediyor. Son olarak pil ömrünün uzatılması adına bilekliğin güç tasarrufu moduyla birlikte geleceği ifade ediliyor.

Şu an için yeni model hakkında resmi bir bilgilendirme mevcut değil. Fakat Mi Band 6 modeli 2021 Mart döneminde piyasaya sürülmüştü. Dolayısıyla Xiaomi Mi Band 7 modelini önümüzdeki günlerde duyurabilir.