Anasayfa Haber Age of Empires II: Definitive Edition İçin Dynasties of India DLC’si Duyuruldu

Age of Empires II: Definitive Edition İçin Dynasties of India DLC’si Duyuruldu

Age of Empires II: Definitive Edition Dynasties of India

2019 yılında yayınlanan Age of Empires II: Definitive Edition için şimdiye kadar iki genişleme paketi sunuldu. Lords of the West ve Dawn of the Dukes’un ardından Age of Empires 2: Definitive Edition şimdi de kampanya misyonları, çok oyunculu medeniyetler ve daha fazlasını içeren yepyeni bir genişleme olan Dynasties of India ile karşımıza çıkıyor.

Yeni Babur senaryosu, ‘Kaplan’ Zahir ud-Din Muhammad etrafında odaklanan hikaye ile Tatarlar ve Hindustanis rollerini sunacak. Rajendra senaryosu, Dravidians’ın oynanabilir medeniyet olduğu Güney Hindistan’daki imparatorluğunu genişleten Rajendra Chola’yı takip ediyor. Son olarak, Devapala senaryosu ise, Bengalis’i oynanabilir grup olarak sunuyor ve İmparator Devapala’nın politikaları ve ahlakı hakkında bir hikaye sunuyor. Ayrıca bu senaryoların tüm misyonları tam olarak seslendirilmiş durumda.

Gerçek zamanlı strateji oyunu için gelen genişleme çok oyunculuya üç yeni uygarlık kazandıracak. Bunlar: The Bengalis (fil ve deniz bonusları), The Dravidians (piyade ve deniz bonusları) ve The Gurjaras (süvari ve deve bonusları). Hem Steam hem de Xbox oyuncularına sunulan 23 yeni başarı da bu genişleme sürümünün bir parçası.

Age of Empires II: Definitive Edition Dynasties of India DLC’si 28 Nisan’da Steam ve Microsoft Store platformlarında çıkış yapacak.