Anasayfa Haber DJI Mini 3 Pro Duyuruldu

DJI Mini 3 Pro Duyuruldu

DJI Mini 3 Pro Özellikleri

DJI’ın en küçük ve en hafif drone modeli önemli iyileştirmeler ile karşımıza çıkıyor. DJI Mini 3 Pro yeni bir tasarım, 4K60 video, daha büyük bir görüntü sensörü, daha büyük bir diyafram, engellerden kaçınma sensörleri ve hatta daha büyük bir pil seçeneği ile geliyor.

DJI Mini 3 Pro Özellikleri

Öncelikle Mini 3 Pro’nun hala 250 gramdan daha hafif olduğunu belirtelim. Mini 3 Pro, Mini 2’de bulunan 1/2.3 inç sensöre kıyasla yeni ve biraz daha büyük 1/1.3 inç sensöre sahip. Böylece 4K60 FPS’ye kadar video ve 4K30 FPS’ye kadar HDR video çekebiliyor. Ürün kameramanlara post prodüksiyonda birkaç renk seçeneği daha vermek için düz bir renk profilinde de çekim yapabiliyor. Drone ayrıca yeni kamera ile 48 MP’ye kadar fotoğraf da çekebiliyor.

Engellerden kaçınma sensörleri ile drone otonom uçuş modlarıyla çok daha fazlasını yapabiliyor. Point of Interest 3.0 insanların veya binaların yörüngesinde dönebiliyor. ActiveTrack 4.0 ise belirli bir yarıçap ve hız ile nesneleri arkadan veya yana paralel uçarken otonom olarak takip edebiliyor. Mini 3 Pro, MasterShots gibi diğer akıllı uçuş modlarını da yapabiliyor ve önceden programlanmış uçuşları gerçekleştirebiliyor.

Mini 3 Pro iki batarya seçeneğiyle gelecek. Bunlar tek bir şarjla maksimum 34 dakikalık uçuş süresi sağlayan standart pil ve 47 dakikalık maksimum uçuş süresi sağlayan bir Akıllı Uçuş Bataryası . Bu arada büyük pilin drone’u 250 gramdan daha ağır hale getireceğini belirtelim.

DJI Mini 3 Pro Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Mini 3 Pro yurtdışında bugünden itibaren ön siparişe sunulmuş durumda. Kesin bir çıkış tarihi ise henüz yok. Halihazırda Mini 2, Air 2 ve Air 2S ile birlikte gelen RC-N1 gibi uyumlu bir uzaktan kumandanız varsa sadece drone’u 669 dolara satın almanız mümkün. Kumandaya ihtiyacınız varsa, drone ve standart RC-N1’i 759 dolara satın alabilirsiniz. Drone ile yeni ekran donanımlı DJI kontrol cihazını isteyenler ise 909 dolar ödeyecek. Tüm bunlara ek olarak, iki ekstra Akıllı Uçuş pili, bir şarj merkezi, iki pervane seti sunan Fly More Kit paketi ise ekstra 189 dolar fiyat etiketi taşıyor. Standart pilleri 47 dakikalık daha büyük pillerle değiştiren Fly More Kit Plus paketi ise 249 dolar.