Anasayfa Haber FIFA Serisinin İsmi Değişiyor: EA Sports FC

FIFA Serisinin İsmi Değişiyor: EA Sports FC

EA Sports FC duyuruldu

EA Sports’un bir süredir FIFA serisinin ismini uluslararası futbol federasyonu ile olan ortaklığının bozulmasının ardından değiştireceği konuşuluyordu. Tüm bu dedikodular gündemi meşgul ederken, beklediği gibi oldu ve EA Sports serinin isminin değişeceğini resmi olarak duyurdu.

Resmi Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan geliştirici firma, 1993‘ten bu yana FIFA serisiyle karşımıza çıkan oyunun 2023’ten itibaren artık EA Sports FC olarak adlandırılacağını kamuoyuna duyurdu.

EA Sports: Özel Partnerliklerimizden Vazgeçmeyeceğiz

Konuyla ilgili bir blog yazısı yayınlayan EA Sports, bu yıl piyasaya sürülecek olan oyunun FIFA 23 olarak adlandırılacağını, 2023 Temmuz ayında duyurulacak olan oyunun da EA Sports FC olarak isimlendirileceğini belirtti. Bunun dışında yapılan açıklamada oyunun ismi değişecek olsa da serinin sonraki oyunlarında Bundesliga, Premier League, LaLiga, UEFA ve Avrupa Futbol organizasyonlarının yer almaya devam edeceğine de özellikle dikkat çekildi.

İçerik konusunda herhangi bir değişikliğin olmayacağının da altını çizen yayıncı firma, 700’den fazla takımın, 19.000’den fazla oyuncunun, 100’den fazla stadyumun lisanlarından vazgeçmeyeceklerini de söyledi.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version