Anasayfa Haber EA Sports FC 24 Fragmanı Yayınlandı

EA Sports FC 24 Fragmanı Yayınlandı

EA Sports FC 24 Fragmanı

EA Sports, uzun süredir devam eden FIFA serisinin yerini alacak EA Sports FC 24 futbol simülasyonunu resmen duyurdu. EA Sports FC 24 fragmanı, tam açıklamanın 13 Temmuz’da canlı olarak yayınlanması öncesinde oyuncuların yeni oyundan neler bekleyebileceklerine dair bir fikir veriyor.

Fragman, gösterilen görüntülerin gerçek oyun olmadığını ancak EA’nın Frostbite oyun motoru kullanılarak işlendiğini vurguluyor. Bu teknoloji, FIFA 23 ve Madden NFL 23 gibi EA Sports oyunlarının ayırt edici bir özelliği.

Yeni oyunun öncekilerden en kayda değer olarak ayrıldığı nokta FIFA markasının olmaması. EA Sports, FIFA ile arasındaki ortaklığın sona ermesiyle futbol simülasyonuna yeni bir yön vermeye karar verdi.

Bu değişikliğin nedeni açıklanmazken daha önceki haberler bunun FIFA’nın oyun için markalama ücretini ikiye katlamak istemesinden kaynaklandığını belirtmişti. Bu değişikliğe rağmen EA, EA Sports FC 24 için kilit oyuncu, kulüp ve lig lisans haklarını başarıyla elinde tutmuş durumda.

Ek olarak EA, Ultimate Edition’ın 31 oyuncudan oluşan kapağını paylaştı. Özellikle kapakta David Beckham, Andrea Pirlo ve Ronaldinho gibi oyuncular yer alıyor ve hepsi oyun içi görsellerle temsil ediliyor. Haaland’ın oyunun kapak yıldızı olduğunu da belirtelim.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version