Anasayfa Haber Fortnite, GeForce NOW Üzerinden iOS Safari ve Android’e Geldi

Fortnite, GeForce NOW Üzerinden iOS Safari ve Android’e Geldi

Fortnite GeForce Now

iOS ve Android cihazlara sahip tüm GeForce NOW kullanıcıları artık NVIDIA bulut oyun servisi aracılığıyla Fortnite oynayabilecek. Şirket, oyunu Ocak ayında platformda test etmeye başlamıştı ve yüzlerce mobil cihaz türünde, 500 binden fazla kişinin oyunu denediği belirtiliyor. Fortnite’ın GeForce NOW’da tam olarak piyasaya sürülmesi, artık bir bekleme listesi olmadığı ve herkesin bir maça katılabileceği anlamına geliyor.

Beta testçilerinden gelen geri bildirimler, NVIDIA’nın dokunmatik kontrolleri ve menü sistemini optimize etmesine yardımcı olmuş. Hatta bir teşekkür olarak betaya kaydolanlara GeForce NOW’ın Öncelikli planı için üç günlük bir deneme sunuluyor. Bu deneme ücretsiz sürümü kullananlardan daha uzun oyun oturumlarının yanı sıra gelişmiş görseller ve premium sunuculara erişim sağlıyor.

Şu an için iOS’ta Fortnite’a erişmenin tek yolu bulut akışından faydalanmak. Oyunun aynı zamanda Xbox Cloud Gaming üzerinden de ücretsiz olarak edinilebildiğini hatırlatalım. Bu seçeneği kullanırsanız Xbox Game Pass Ultimate aboneliğine de ihtiyacınız olmuyor.

Apple ve Google, Epic Games ile aralarında çıkan anlaşmazlık nedeniyle Ağustos 2020’de Fortnite’ı mobil uygulama vitrinlerinden çıkarmıştı.