Anasayfa Haber M2 İşlemcili MacBook Air WWDC 2022 Etkinliğinde Tanıtılabilir

M2 İşlemcili MacBook Air WWDC 2022 Etkinliğinde Tanıtılabilir

M2 işlemcili MacBook Air

Bildiğiniz üzere Apple, 6 Haziran tarihinde WWDC 2022 etkinliğini gerçekleştirecek. WWDC etkinliğinde Apple’ın yeni iOS, iPadOS ve macOS işletim sistemlerinin yanı sıra ne gibi sürprizlere imza atılacağı merak edilirken, yapmış olduğu isabetli sızıntılarla tanınan Mark Gurman, önemli bir iddiayı gündeme getirdi. Gurman, Cupertinolu şirkete yakın kaynaklardan elde ettiği bilgilere dayanarak hazırladığı haberde, Apple’ın WWDC 2022 etkinliğinde M2 işlemcili MacBook Air modelini de lanse edebileceğini ifade etti.

Apple’ın M2 işlemcili MacBook Air modelini WWDC etkinliğinde görücü karşınıza çıkartmayı planladığına özellikle dikkat çeken Gurman, yaşanan tedarik zinciri sorunlarının şirketin planlarını alt üst ettiğini de ileri sürdü.

Bunun yanı sıra yeni nesil model hakkında bazı detayları da takipçileriyle paylaşan Gurman, bahsi geçen modelin yepyeni bir tasarım anlayışıyla karşımıza çıkacağını ve bu modelin de yeni MacBook Pro‘da olduğu gibi çentikli ekran tasarımını bünyesinde barındıracağını vurguluyor.

Aynı zamanda Cupertinolu şirketin yeniden tasarlanan MacBook Air modelinin yanında bir süredir gündemde olan rOS işletim sistemli artırılmış gerçeklik gözlüklerini de piyasaya sürebileceğini belirtti.