Anasayfa Haber Yeni Call of Duty Modern Warfare 2 için İlk Fragman Yayınlandı

Yeni Call of Duty Modern Warfare 2 için İlk Fragman Yayınlandı

Yeni Call of Duty Modern Warfare 2 fragmanı

Yeni CoD Modern Warfare 2, geride bıraktığımız haftalarda resmi olarak duyurulmuştu. Ancak 28 Ekim 2022 tarihinde çıkış yapacağı açıklanan oyun için herhangi bir fragman yayınlanmamıştı. Yeni Call of Duty Modern Warfare 2 fragmanı için heyecanlı bekleyiş devam ederken, yayıncı firma kısa süre önce beklenen tanıtım videosunu yayınladı.

Toplamda 1 dakika uzunluğunda olan fragmanda bizleri Task Force 141 ekibinden Captain Price, Soap MacTavish, Ghost ve Gaz gibi efsanevi karakterler karşılıyor. Yayınlanan kısa tanıtım videosunda ne yazık ki herhangi bir detaya yer verilmiyor. Fakat, Infinity Ward yetkilileri şu ana kadar en iddialı Call of Duty oyunu üzerinde çalıştıklarını belirtmiş. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri yeni Modern Warfare 2 fragmanı ile baş başa bırakalım.

Yeni Call of Duty Modern Warfare 2 Fragmanı

Steam İddiaları Güçleniyor

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Infinity Ward, Call of Duty’nin resmi Twitter hesabından oyunun dünya prömiyerinin 8 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşeceğini açıkladı. Bu duyuru videosunun altına da Steam, emojili yanıtıyla serinin yeniden platforma dönüş yapacağının sinyalini verdi.

Hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz günlerde Reddit üzerinden yapılan paylaşımla beraber yeni Modern Warfare 2’nin bazı Call of Duty oyunlarının DLC sayfalarında listelendiği ortaya çıkmıştı. Böylece serinin yeni oyununun PC’de Battle.Net haricinde Steam üzerinden de yayınlanacağı gözler önüne serilmişti.