Anasayfa Haber PS Plus Deluxe, Extra ve Essential Türkiye’ye Geldi! İşte Fiyatları

PS Plus Deluxe, Extra ve Essential Türkiye’ye Geldi! İşte Fiyatları

PS Plus üyelik fiyatları

Uzun zamandır beklenen PS Plus Deluxe, Extra ve Essential üyelik paketleri, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu Avrupa ülkeleri, Avustralya ve Yeni Zelanda için aktif hale getirildi.

Sony, henüz paketlere sunulacak oyunları tam olarak netleştirmese de, ABD’de sunulan paketlere benzer olması bekleniyor. Mevcut PS Plus aboneleri, herhangi bir işlem gerçekleştirmeden PS Plus Essential aboneliğine aktarılacak. PS Now aboneliğine sahip olan kullanıcılar ise PS Plus Deluxe adlı pakete yükseltilecek.

PS Plus üyelik fiyatları

Sony, yeni paketler için fiyatları da duyurdu. Söz konusu paketlerin Türkiye fiyatları şu şekilde;

PS Plus Deluxe PS Plus Extra PS Plus Essential
Fiyat 1 Aylık – 70 TL
3 Aylık – 190 TL
12 Aylık – 460 TL
1 Aylık – 60 TL
3 Aylık – 165 TL
12 Aylık – 400 TL
1 Aylık – 40 TL
3 Aylık – 100 TL
12 Aylık – 240 TL
Ayrıcalıklar Tüm ayrıcalıklar Yüzlerce oyuna erişim Aylık oyunlar, çevrimiçi çok oyunculu desteği ve özel indirimler

PS Plus paketleri ile neler değişti?

PlayStation Plus’ta artık, istediğiniz özellikleri ve oyunları içeren bir plan seçmenize olanak tanıyan, kademeli fiyatlandırma ve özelliklere sahip üç üyelik planı bulunuyor.

ps plus paketleri

Çevrimiçi çok oyunculu oyunlar, aylık oyunlar ve özel indirimler gibi bildiğiniz PlayStation Plus özellikleri artık PS Plus Essential üyelik planını oluşturuyor. PlayStation Plus Extra planının bir parçası olarak PS4 ve PS5 oyunlarından oluşan bir Oyun Kataloğu eklendi, PlayStation Plus Deluxe ise size Klasikler Kataloğu ve PlayStation Store’dan bir dizi yeni oyun için sınırlı süreli denemeler sunuyor.

PS Now aboneliklerine ne olacak?

PlayStation Now, PlayStation Plus ile birleştirildi ve indirilebilecek yüzlerce oyundan oluşan bir oyun kitaplığı da dahil olmak üzere PlayStation Now’ın özellikleri artık yeni PlayStation Plus hizmetinin bir parçası.

Daha önce bir PlayStation Now abonesiyseniz, PlayStation Now aboneliğinizle ödediğiniz tüm özellik ve avantajlara erişiminizi sürdürerek yeni PlayStation Plus Deluxe Planına taşınacaksınız. Daha önce hem PlayStation Plus hem de PlayStation Now’a abone olduysanız, artık PlayStation Plus Deluxe üyeliğiniz için yinelenen ödeme tarihi ve fiyatı olan tek bir üyeliğiniz olacak.

Çevrimiçi oyunlar için PS Plus şart mı?

Fiziksel satın aldığınız veya PlayStation Store’dan indirdiğiniz oyunları çevrimiçi oynamak için bir PlayStation Plus üyelik planına ihtiyacınız var.

Fortnite, Apex Legends ve Call of Duty Warzone gibi çoğu ücretsiz oyun üyelik gerektirmez.