Anasayfa Haber Samsung Galaxy A23e Özellikleri ve Tasarımı Sızdırıldı

Samsung Galaxy A23e Özellikleri ve Tasarımı Sızdırıldı

Samsung Galaxy A23e

Samsung’un yeni bütçe segmentli akıllı telefonu Galaxy A23e, 25W hızlı şarj desteği ile birlikte yakında piyasaya sürülecek.

Samsung kısa süre önce yeni bir A serisi akıllı telefon olan Samsung Galaxy A23 5G’yi duyurdu. Yeni Samsung Galaxy A23 5G, birkaç ay önce piyasaya sürülen Galaxy A23 ile beraber seriyi devam ettiriyor. Görünüşe göre, Güney Koreli teknoloji devi A23 serisi altında bir akıllı telefonu daha piyasaya sürecek. Yeni akıllı telefonun Galaxy A23e olması bekleniyor. Yaklaşmakta olan Samsung Galaxy A23e’nin görselleri bugün Pricebaba ve OnLeaks’in aracılığıyla çevrimiçi olarak ortaya çıktı.

OnLeaks, tasarım görüntülerinin yanı sıra, yaklaşmakta olan Samsung Galaxy akıllı telefonun bazı temel özelliklerini de ortaya koyuyor. Samsung Galaxy A23e’nin tasarım görselleri, cihazın alt kısmında büyük bir çerçeveye sahip olacak bir su damlası çentikli ekranla geleceğini ortaya koyuyor. Telefonun bütçe segmentinde bir cihaz olacağı düşünüldüğünde bu pek de şaşırtıcı değil.

Samsung Galaxy A23e
Samsung Galaxy A23e

Akıllı telefonun arka paneli polikarbonattan yapılmış gibi görünüyor ve sol üst köşede tek bir arka kamera barındırıyor. Kamera lensinin altında ise LED flaş yer alıyor. Telefonun sağ tarafında ise güç düğmesi ve ses tuşları konumlandırılmış. Cihazdaki güç düğmesi aynı zamanda parmak izi tarayıcısı olarak da kullanılabilecek.

Type-C bağlantı noktası, hoparlör ızgarası ve telefonda bulunan birincil mikrofon cihazın alt tarafında yer alıyor. Bununla birlikte, 3.5 mm ses jakı ve ikincil mikrofon ise akıllı telefonun üst bölümünde konumlandırılmış. Telefonun sol tarafında da SIM kart yuvası bulunuyor. Samsung Galaxy A23e ayrıca Siyah, Beyaz ve Açık Mavi olmak üzere üç renk seçeneğiyle piyasaya sürülecek. Bununla birlikte 25W hızlı şarjı destekleyeceği ve bir micro-SD kart yuvası sunacağı da iddialar arasında.

Son olarak yeni akıllı telefonun Android 12 tabanlı One UI işletim sistemi ile piyasaya sürüleceğini de belirtelim.