Anasayfa Haber Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Duyuruldu

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Duyuruldu

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty

CD Projekt RED tarafından Cyberpunk 2077 için ilk hikaye genişletmesi duyuruldu. Cyberpunk 2077 Phantom Liberty olarak adlandırılan genişlemenin duyurusu yaklaşan Edgerunners adlı Netflix animesine odaklanan özel bir Night City Wire canlı akışı sırasında gerçekleşti. Stüdyo, yeni genişleme için bir tanıtım fragmanı da yayınlamayı ihmal etmedi.

Casus-gerilim türündeki yeni hikaye eklentisi, oyuncuları hem V hem de Johnny Silverhand ile birlikte Night City’ye geri götürüyor. Stüdyo, genişlemenin yeni bir karakter kadrosu tanıtacağını ve oyuncuları Night City’nin yeni bir yerine götüreceğini söyledi.

Rol yapma oyunu için mevcut birden fazla sonu göz önüne aldığımızda, genişlemedeki olayların büyük finalden önce gerçekleşmesi gerekiyor. CD Projekt RED’in Cyberpunk 2077 için tıpkı The Witcher 3 gibi iki büyük hikaye eklentisi yapacağının söylendiğini de belirtelim.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty için çıkış tarihi henüz açıklanmadı ancak geniş bir 2023 lansman penceresi söz konusu. Ayrıca genişleme yalnızca PC, Xbox Series X|S, PlayStation 5 ve Google Stadia için gelecek ve eski nesil konsollar bu paketten mahrum kalacak.