Anasayfa Haber H2 Çipli 2. Nesil AirPods Pro Duyuruldu

H2 Çipli 2. Nesil AirPods Pro Duyuruldu

Apple tarafından Gelecek Zaman etkinliğinde tanıtılan ürünlerden birisi de H2 çipli 2. Nesil AirPods Pro oldu.

2. Nesil AirPods Pro Özellikleri

Yeni AirPods Pro ilk bakışta ilk nesli ile neredeyse aynı. Gövde üzerindeki yeni bir Dokunmatik Kontrol özelliği, kullanıcıların parmaklarını yukarı veya aşağı kaydırarak sesi ayarlamasına olanak tanırken, silikon kulak uçları artık küçük, orta ve büyük boyutların yanı sıra yeni bir ekstra küçük boyutunda mevcut.

Uzamsal ses, başınızın ve kulaklarınızın boyutuna ve şekline göre benzersiz bir şekilde uyarlanmış yeni bir kişiselleştirme özelliğine sahip. Şeffaflık modu da artık uyarlanabilir ve inşaat faaliyetleri gibi çevresel gürültülerin sesini daha iyi azaltabilir yapıda.

Apple, yeni AirPods Pro’nun şarj başına 6 saate kadar dinleme süresi ile daha uzun pil ömrü sağladığını söylüyor. Şarj kutusu, orijinal AirPods Pro için 24 saate kadar toplam dinleme süresine kıyasla artık 30 saate kadar toplam dinleme süresi sağlıyor.

Yeni şarj kutusu, yerleşik hoparlörlü Bul desteğine ve entegre bir kordon halkasına sahip. Şarj kutusunda hala bir Lightning bağlantısı olduğunu da söyleyelim.

2. Nesil AirPods Pro Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Yeni AirPods Pro kablosuz kulaklıklar 13 Eylül tarihinde 249 dolar fiyatla kullanıcılarla buluşacak.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version