Anasayfa Haber DJI Osmo Action 3 Tanıtıldı

DJI Osmo Action 3 Tanıtıldı

DJI Osmo Action 3

DJI, Osmo Action 3 adını verdiği en yeni aksiyon kamerası modelini duyurdu. Yeni modelde 4K/120p video yakalama yeteneğinin yanı sıra USB-C şarjlı daha uzun süre dayanan batarya özellikleri öne çıkıyor.

DJI Osmo Action 3 Özellikleri

DJI Osmo Action 3, saniyede 120 kareye (fps) kadar 4K video çekebilen Tip 1/1.7 (7,4 x 5,6 mm) sensör ile geliyor. Ürün ayrıca, post prodüksiyonda çekimden en iyi şekilde yararlanmak için elektronik görüntü sabitleme ve D-Cinelike Renk Moduna sahip. Sensörün önündeki lens ise 155 derece görüş alanı sağlıyor.

Elektronik görüntü sabitleme, DJI’nin 4K/120p’ye kadar çekimlerle her yönde kamera sarsıntısını azaltan RockSteady 3.0 teknolojisiyle destekleniyor. HorizonSteady ayrıca kamera sarsıntısını ortadan kaldırmaya yardımcı olurken aynı zamanda tam 360 derece dönüşlerde bile ufuk sabitlemesini düzeltebiliyor. Ek olarak 4K/60p video ile ufuktaki eğimleri +/-45 derece içinde düzelten HorizonBalancing özelliği de mevcut.

DJI, yeni aksiyon kamerasında 160 dakikaya kadar 1080/30p video kaydedebileceğini iddia ettiği yeni bir 1.770mAh Extreme Batarya kullanmış. 30W şarj cihazıyla bataryayı 18 dakika gibi kısa bir sürede %80’e kadar şarj edebilen dahili USB-C Güç Dağıtımı sayesinde batarya çok daha hızlı şarj edilebiliyor.

Ekranın önünde ve arkasında çift dokunmatik ekranın yanı sıra üç mikrofonlu stereo dizisi ve 1080/30p’ye kadar Wi-Fi canlı akışına bulunuyor. Diğer özellikler arasında hızlı bir şekilde geçiş yapabileceğiniz beş özel çekim modu, kamerayı çıkarmanıza gerek kalmadan kamera ayarlarını kontrol etmek için Sesli Komutlar, çekim modlarını ve ayarları sesinizle değiştirmek için Sesli Kontrol, kar sporlarında uzatma direklerini çıkarmak için InvisiStick for Skiing, dijital yakınlaştırma, hızlandırılmış modlar ve hatta cihazın USB-C bağlantı noktası aracılığıyla DJI Mic ile uyumluluk yer alıyor.

Ayrıca DJI’ın Mimo ve LightCut uygulamaları, entegre şablonlar, düzenleme ve daha fazlasını kullanarak medyayı aktarmak ve anında içerik oluşturmak için WiFi veya Bluetooth üzerinden Action 3’e bağlanabiliyor.

Bu arada Osmo Action 3 için su geçirmez kılıf, uzun batarya ömrü, lens koruyucular, uzatma çubukları ve daha fazla montaj aksesuarı dahil olmak üzere bir aksesuar koleksiyonu da sunuldu.

DJI Osmo Action 3 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

DJI Osmo Action 3 ve aksesuarları bugünden itibaren DJI’nin çevrimiçi mağazasında ve yetkili satıcılarında mevcut. Ürünün standart paket seçeneği 329 dolardan başlıyor.