Anasayfa Haber CORSAIR, HS55 WIRELESS CORE Oyuncu Kulaklığını Duyurdu

CORSAIR, HS55 WIRELESS CORE Oyuncu Kulaklığını Duyurdu

CORSAIR HS55 WIRELESS CORE

CORSAIR, ailesine katılan yeni kablosuz oyuncu kulaklığı HS55 WIRELESS CORE modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Şirketin duyurusunu yaptığı yeni oyuncu kulaklığı, düşük gecikmeli 2.4 GHz kablosuz bağlantı veya Bluetooth aracılığıyla bağlantı olmak üzere iki farklı bağlanma seçeneğini kullanıcılara sunuyor. Şirket aynı zamanda, yeni kablosuz kulaklığın hafif bir yapıya sahip olacağını da belirtmiş.

CORSAIR HS55 WIRELESS CORE
CORSAIR HS55 WIRELESS CORE

Yeni HS55 WIRELESS CORE oyuncu kulaklığı, düşük gecikmeli 2.4GHz kablosuz bağlantı seçeneği ile 15 metreye kadar bağlantı menzili sunacak. Kulaklık, bahsi geçen bağlantı seçeneği ile PC, Mac ve PS5 de dahil olmak üzere pek çok farklı cihaza bağlanabilme imkanını barındırmakta. Buna ek olarak, Bluetooth bağlantı seçeneği de tabletler, mobil cihazlar ve daha fazlası üzerinde bağlantı kurmayı sağlıyor. Oyuncu kulaklığı, 24 saatlik pil ömrü sunuyor. Şirketin belirttiğine göre, kulaklık yalnızca 15 dakikalık şarj ile 6 saatlik kullanım süresini destekleyecek.

CORSAIR HS55 WIRELESS CORE

CORSAIR’in yeni oyuncu kulaklığı, deri hafızalı köpük kulak pedleri ile donatılmış. Ayrıca cihaz, ayarlanabilir kafa bandı desteğini de beraberinde getiriyor. Kulaklığın üzerinde, ses seviyesini ayarlayabilmek için, kulaklığı sessize alabilmek için ve yan ton, EQ gibi modları aktif edebilmek için çeşitli tuşlar yer alıyor. Kulaklıkta, yüksek kaliteli ve özel ayarlı 50mm neodimyum ses sürücüsü bulunmakta. Ayrıca oyuncu kulaklığı, PS5’te yer alan Tempest 3D Audio desteği de dahil olmak üzere, ses kalitesini artırabilmek adına çeşitli cihazların özelliklerini de destekleyecek. HS55 WIRELESS CORE aynı zamanda, çok yönlü mikrofonu da bünyesinde barındırıyor.

Son olarak yeni kablosuz kulaklığı buradan inceleyebileceğinizi belirtelim.