Anasayfa Haber Rockstar Games, GTA 6 Sızıntılarını Doğruladı

Rockstar Games, GTA 6 Sızıntılarını Doğruladı

GTA 6 oyun içi kripto para ödülleri

Grand Theft Auto 6 ile ilgili sızan sayısız ekran görüntüsü ve oynanış videosunun ardından resmi bir açıklama geldi. Rockstar Games tarafından yapılan duyuruyla birlikte spekülasyonlar son bulurken görüntüler de tasdiklenmiş oldu. Aslında yayınlanan videoların doğruluğu bazı kaynaklar tarafınca doğrulanmıştı, ancak Rockstar Games’in açıklaması her şeye resmiyet kazandırdı.

Take-Two Interactive’e bağlı oyun firması, gizli bilgilerin sızdırılmasına neden olan bir saldırıya maruz kaldıklarını söyledi. Bilgisayar korsanları, Rockstar’ın iletişim sistemlerini ihlal ederek Grand Theft Auto serisi için kaynak kodlarına ve görüntülere bir şekilde ulaşmış görünüyor.

90’dan fazla video şu anda internette dolaşıyor ve oyunun farklı aşamalarını gösteriyor. Rockstar Games, çalınan verilerin tarihine ilişkin bir açıklama yapmadı. İnternet ortamında geçen tartışmalara bakılırsa bu videolar “erken geliştirme aşamasına” ait.

Sızdırılan görüntülere göre oyun GeForce GTX 1080, 2080 SUPER, RTX 3060 ve RTX 3080 GPU’lar ile geliştirilip test ediliyor. Bazı videolar hala mevcut ve oyunun Vice City’de geçtiği doğrulandı.