Anasayfa Haber Samsung Galaxy A11, Android 12 Güncellemesi Alıyor

Samsung Galaxy A11, Android 12 Güncellemesi Alıyor

Galaxy A11 Android 12

Samsung tarafından Galaxy A11 akıllı telefon Mayıs 2020’de Snapdragon 450 çipset ve 6.4 inç HD+ ekranla tanıtılmıştı. Şimdi ise 2.5 yaşındaki Galaxy A11, Android 12 güncellemesi alıyor. Galaxy A11, Android 12 donanım yazılımı sürümü olarak A115FXXU3CVI3 koduna sahip. Ek olarak, Ağustos 2022 tarihli bir güvenlik yaması sunuyor.

Galaxy A11, yeni güncellemeyle birlikte One UI Core 4.1 arayüzü ile tanışacak. Yani akıllı telefon yeni Galaxy üyelerinin One UI Core 4.1 özelliklerine kavuşmuş olacak. Bunlardan bazıları Renk Paleti özelliği, Ses Çıkış Aygıtı seçme özelliği ve Karanlık Mod için küçük iyileştirmeler olarak sıralanabilir.

Bekleyeceğiniz üzere Galaxy A11’deki tüm stok uygulamalar da geliştiriliyor. Kamera uygulaması daha temiz bir tasarıma kavuşurken, Galeri daha iyi sıralama ile geliyor. Samsung Klavye, Grammarly için destek kazanıyor ve paylaşım menüsü de düzeltiliyor.

Güncelleme şu anda Güneydoğu Asya’daki cihazlar için sunulurken yakında diğer ülkelerdeki cihazlar için de sunulacak. Samsung Türkiye ise, Guncelmiyiz.com platformundan edindiğimiz bilgiye göre söz konusu güncellemeyi 30 Ekim’e kadar yayınlamış olacak.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version