Anasayfa Haber Mortal Kombat: Onslaught Duyuruldu

Mortal Kombat: Onslaught Duyuruldu

Mortal Kombat: Onslaught

Warner Bros. Games desteklenen tüm mobil cihazlar için 2023 yılında oyuncularla buluşacak olan en son rol yapma oyunu koleksiyonu Mortal Kombat: Onslaught’ı duyurdu.

Oyun, marka için mobil cihazlara özel bir sinematik hikaye deneyimi sunacak. Oyuncular, devasa bir karakter listesinden bir dövüşçü ekibi kurma ve ardından onları gerçek zamanlı grup savaşlarında kullanma şansına sahip olacaklar. Böylece oyuncular karanlık ve tehlikeli diyarları yok etmesini durdurabilecekler.

Oyun, 150 milyondan fazla kurulumla mobil platformlarda en popüler oyunlardan biri olan Mortal Kombat Mobile’ın piyasaya sürülmesinden bu yana markanın en yeni girişimi olacak.

Warner Bros. Games Başkanı David Haddad proje ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Mortal Kombat efsanevi bir franchise ve pop kültürü fenomeni ile oyuncuların ilgisini çekmeye ve dövüş türünü birden fazla platformda ilerletmeye devam ediyor. Mortal Kombat: Onslaught, NetherRealm ekibi yenilik yapmaya ve hayranlara yeni bir oynanış sunmaya devam ederken Mortal Kombat’ın 30 yılı aşkın süredir neden en iyi oyun serisi olduğunun bir kanıtı.”.