Anasayfa Mobil Huawei Telefonlara Google Uygulamaları Nasıl Yüklenir?

Huawei Telefonlara Google Uygulamaları Nasıl Yüklenir?

Huawei akıllı telefonlar ve tabletlerde Huawei’nin kendi mobil servisleri ve Huawei App Gallery mağazası bulunuyor. Ama eğer Google’ın servisleri ve hizmetlerini kullanmak isterseniz harika bir uygulama olan GSpace, hem kullanım kolaylığı hem de sağladığı avantajlarda ön plana çıkıyor.

Gelelim önemli noktaların başında gelen yazılım kısmına. Huawei akıllı telefonlarda yazılım özel bir yere sahip. Çünkü Huawei bu alanda kendi çözümleriyle tüketici karşısına çıkıyor. Huawei App Galleri ve HMS – yani Huawei Mobil Servisleri- telefonun kalbini oluşturuyor.

Diyelim ki App Gallery’de olmayan bir Android uygulamasına erişmek istiyorsunuz. Tek yapmanız gereken Petal Search’ü kullanmak. İşletim sistemine işkin bir arama motoru olan Petal Search, istediğiniz her uygulamayı kolayca bulmanızı sağlıyor. Yani sadece merak ettiğiniz şeyleri aradığınız bir uygulama değil, aynı zamanda kullanmak istediğiniz uygulamalara ulaşmanın en kolay yolu.

Eğer Google servislerini kullanmak istiyorsanız bu kez GSpace adlı uygulamayı indirmeniz yeterli oluyor. GSpace kurduktan sonra Google hesabınızı kullanarak kolayca YouTube, Gmail ve Google Play Store gibi önemli uygulamalara erişebiliyorsunuz.

Üstelik bu uygulamaların kısayollarını hızlıca telefon ekranına atarak istediğiniz zaman GSpace de girmeden ulaşabiliyorsunuz.

Kısacası Huawei bir akıllı telefon satın aldığınızda Google servisleri de dahil olmak üzere istediğiniz her Android uygulamasına kolayca erişebiliyor ve telefonunuzda kullanabiliyorsunuz. Ayrıca günümüzde kullanılan FaceBook, WhatsApp gibi pek çok önemli uygulamayı ister Petal Search üzerinden, isterseniz de bu uygulamaların ana sayfalarından kolayca indirebiliyorsunuz.