Anasayfa Haber Ubisoft Tarihindeki En Hızlı Yükselen Oyun: XDefiant 1 Milyon Oyuncuyu Geçti

Ubisoft Tarihindeki En Hızlı Yükselen Oyun: XDefiant 1 Milyon Oyuncuyu Geçti

Ubisoft Tarihindeki En Hızlı Yükselen Oyun, XDefiant 1 Milyon Oyuncuyu Geçti
XDefiant

Ücretsiz oynanabilen FPS oyunu XDefiant şimdiden büyük bir başarıya imza attı. Tom Henderson’ın haberine göre Ubisoft tarihinde 1 milyon tekil oyuncu barajını aşan en hızlı oyun oldu. Hatta oyun şimdiden 3 milyon tekil oyuncu sınırını da geride bıraktı.

XDefiant’ın Ubisoft’un en iyimser beklentilerini bile geride bıraktığı aşikâr. Ancak bu tür oyunlarda asıl soru, oyuncuların ilgisini zamanla koruyup koruyamayacağıdır. Call of Duty Modern Warfare III bekleneni verememiş olsa da, 2024’te çıkacak olan ve Black Ops 6 olacağı doğrulanan oyun için aynı şey geçerli olmayabilir.

Ubisoft oyuna sıralamalı mod ve özel maçların yanı sıra yeni arena ve ilerleme modları, yeni başlayanlar için bir karşılama listesi, pratik alanları ve devam eden hile karşıtı iyileştirmeleri getirecek olan 1. yıla ait yol haritasını şimdiden paylaştı. Ayrıca her biri üç yeni silah, üç yeni harita, 90 kademeli savaş bileti ve yeni bir grupla birlikte gelen dört sezon da bizlerle olacak. Yeni eklenecek dört grubun kod adı Ruby, Buzz, Orchard ve Horde olarak belirlendi.

XDefiant geliştiricileri oyunun üzerine titriyor olsa da lansmanı sırasında sunucu sorunları yaşadığı için biraz kötü bir başlangıç yaptı. Oyundaki 14 haritanın diğer Ubisoft oyunlarından esinlenilerek oluşturulması denemeye değer gibi duruyor.