Anasayfa Haber Adios ve Hell Is Others Ücretsiz Oldu

Adios ve Hell Is Others Ücretsiz Oldu

Adios Hell Is Others ücretsiz

Epic Games Store bu hafta Adios ve Hell Is Others adlı iki indie oyunu ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor. 25 ve 30 TL değerindeki oyunlar geçtiğimiz hafta ücretsiz olan Epistory – Typing Chronicles’ın yerini almış durumda.

Adios, cesetleri yok etmek üzere çete için çalışan bir domuz çiftçisi rolünü oynadığınız, anlatı odaklı bir gerilim deneyimi. Hikaye, müstakbel bir tetikçi hayatınızı kurtarma kararınızı etkilemeye çalışırken sizin bu yeraltı ticaretini durdurmaya karar vermenizle başlıyor.

Hell is Others ise hem PVP hem de PVE aksiyonuna sahip bir nişancı oyunu. Küçücük dairenizin güvenliğinden çıkıp kanın bir para birimi olduğu ve yada dışı bitkilerinizi beslemek için ona ihtiyacınız olan Century City sokaklarına çıkıyorsunuz. Ne yazık ki diğer herkes de payını almak için dışarıda. Amacınız canavarları ve diğer oyuncuları avlamak ve ölmeden ve onları sonsuza kadar kaybetmeden önce ganimetlerinizle dışarı çıkmak.

Adios ve Hell Is Others için promosyon süresi 2 Şubat tarihinde sona erecek. Aynı gün Dishonored: Death of the Outsider ve City of Gangsters oyunları ise yeni ücretsiz oyunlar olarak karşımız çıkacak.