Anasayfa Haber Samsung, Galaxy S23 Serisinde Gorilla Glass Victus 2 Kullanacak

Samsung, Galaxy S23 Serisinde Gorilla Glass Victus 2 Kullanacak

Samsung, Galaxy S22 serisinde geliştirilmiş Corning Gorilla Glass Victus+’ı kullanmıştı. Şimdi ise Galaxy S23 serisinde Victus 2 bizi karşılayacak. Victus 2, beton gibi çok pürüzlü yüzeylerde 1 metreye kadar, asfalt gibi yüzeylerde ise 2 metreye kadar darbelere karşı dayanıklılık vadediyor.

Galaxy S23, Gorilla Glass Victus 2 Ayrıca Victus 2’de ortalama %22 oranında geri dönüştürülmüş madde kullanılmış. Muhtemelen Victus 2 tıpkı Victus+ gibi telefonların hem ön kısmını hem de arka kısmını koruyacak. Samsung Mobile başkan yardımcısı ve pazarlama müdürü Stephanie Choi yeni  koruma camı hakkında şunları diyor;

“Çevresel etkimizi azaltırken koruma performansını arttırmak için Corning gibi benzer düşünen ortaklarla çalışarak sürdürülebilirliği ürün-yaşam döngümüze entegre etmeye kararlıyız. Yeni nesil Galaxy S23 serisi Corning Gorilla Glass Victus 2’yi kullanan ilk cihazlar olacak.” Peki siz Gorilla Glass teknolojisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version