Anasayfa Haber DJI Mini 2 SE Duyuruldu

DJI Mini 2 SE Duyuruldu

DJI Mini 2 SE

DJI tarafından orijinaline göre birçok yükseltme alan Mini 2 SE drone modeli duyuruldu. Peki geliştirilmiş iç aksama sahip selefi ile aynı tasarıma sahip olan drone neler sunuyor?

DJI Mini 2 SE Özellikleri

Mini 2 SE, orijinalinin iki katı menzille ancak neredeyse aynı uçuş süresiyle geliyor.

Drone, DJI’ın hava kategorisini keşfetmek isteyen herkes için mükemmel bir seçenek olarak nitelendirilmiş. Tasarım açısından DJI Mini 2 SE, önceki modelle aynı tasarıma sahipken kompakt ve seyahat için uygun yapıda. Drone artık DJI’nin OcuSync 2.0 iletim sistemi ile birlikte geliyor, bu da drone’nun orijinal Mini SE’nin iki katı menzilde uçabileceği anlamına gelmekte. Drone artık video beslemesini 10 km’ye kadar daha uzun mesafelerden aktaracak.

Pil ömrü tarafında drone tek bir şarjla 31 dakika uçabiliyor. Orijinaliyle karşılaştırıldığında Mini 2 SE, yalnızca bir dakikalık ek uçuş süresi sunuyor. 249 gramdan hafif olması, seyahat ve depolama için oldukça hafif olmasını sağlıyor.

Kamera açısından Mini 2 SE, Mini SE ile aynı sensöre sahip. Drone 2.7K video ve 12MP fotoğraf çekebilen 1/2,3 inç CMOS sensörlü üç eksenli bir gimbal içeriyor. Sonuç olarak, yeni DJI drone, yeni başlayanlar için harika bir seçenek.

Ürün 369 dolar fiyat etiketi taşıyor ve önümüzdeki aydan itibaren satışa sunulacak. Drone ayrıca şirketin ekstra piller, pervaneler ve bir kasa içeren Fly More Combo paketiyle birlikte de satılacak. Bu paket ise 519 dolar.