Anasayfa Haber Forza Horizon 5: Rally Adventure Duyuruldu

Forza Horizon 5: Rally Adventure Duyuruldu

Forza Horizon 5: Rally Adventure

Playground Games, Forza Horizon 5 için ikinci büyük indirilebilir içerik olarak Rally Adventure genişlemesini tanıttı.

Adından da anlaşılacağı gibi oyuncular burada tam teşekküllü bir ralli deneyimine tanıklık edecek. Genişleme, Meksika merkezli haritanın kuzeyinde olduğu ortaya çıkan yeni bir dağlık bölge olan Sierra Nueva’da geçiyor. Tam harita daha sonra gösterilecek olsa da burada terk edilmiş bir taş ocağı, tamamen yok edilebilir palmiye ağaçlarından oluşan bir orman ve hatta insansız hava aracı gösterilerini içeren altı yeni biyom sunuluyor.

Ralli yarışlarında, bir yapay zeka yardımcı pilotu her zaman bir helikopterde oyuncuyu takip edecek ve hem görsel hem de sesli ipuçlar ile yaklaşan dönüşler ve arazi hakkında bilgiler verecek. Ayrıca ralli çağrılarını devre dışı bırakmak ve oyunun standart sürüş hatlarına geri dönmek de mümkün.

Genişleme ile 10 yeni arazi aracı, turboşarjlı motorları geliştirecek ralli parçaları (ek alev efektleriyle), yeni bir destek olarak fırlatma kontrolü ve daha fazlası da geliyor.

Forza Horizon 5: Rally Adventure genişletme paketi, 29 Mart’ta PC ve Xbox konsollarında tek başına satın alma ve Premium Eklenti Paketi olarak çıkacak.