Anasayfa Haber Mortal Kombat 12 Onaylandı

Mortal Kombat 12 Onaylandı

Mortal Kombat 12

Uzun süredir devam eden Mortal Kombat oyun serisinin hayranlarını sevindirecek bir gelişme ortaya çıktı. Warner Bros Discovery için üç ayda bir yapılan yatırımcı çağrısı sırasında, Mortal Kombat 12 oyununun üzerinde çalışıldığı ve 2023 yılında piyasaya sürüleceği duyuruldu.

Oyunla ilgili ayrıntılar açıklanmadı ancak şirketin başkan yardımcısı Andrew Slabin, Mortal Kombat 12 ve 26 Mayıs’ta çıkacak olan Suicide Squad: Kill the Justice League adlı başka bir oyunla birlikte “iddialı lansman tahminleri” olduğunu belirtti. Mortal Kombat oyun serisinin birincil geliştiricisi NetherRealm Studios, bu açıklama hakkında henüz yorum yapmadı.

Serinin son oyunu olan Mortal Kombat 11, 2019 baharında piyasaya sürüldü ve ardından 2020’nin sonuna kadar piyasaya sürülmeye devam eden bir dizi ücretli ve ücretsiz indirilebilir içeriği geldi. Oyun, 15 milyonun üzerinde satış gerçekleştirdi.

Warner Bros Interactive ayrıca bugün Harry Potter temalı RPG Hogwarts Legacy’nin sadece iki hafta önce lansmanından bu yana 12 milyon kopya sattığını da duyurdu.