Anasayfa Haber Gelecekte Daha Fazla Overwatch 2 Etkinliği Olacak

Gelecekte Daha Fazla Overwatch 2 Etkinliği Olacak

Blizzard Entertainment’ın yönetici yapımcısı Aaron Keller, Overwatch 2’de yer alan yeni haritaların ve modların orijinal Overwatch’a da geleceğini doğruladı ve gelecekte daha fazla cross-over bekleyebileceğimizi söyledi.

Bu hamle Blizzard’ın Overwatch 2’nin orijinal oyuncu tabanını genişletmek için bir stratejisi olarak görülebilir. Ancak, şu anda ne tür cross-over etkinlikleri olacağı veya ne zaman gerçekleşeceği hakkında herhangi bir ayrıntı verilmedi. Blizzard Entertainment’ın Overwatch 2’ye ilişkin daha fazla bilgi açıklaması bekleniyor.

Overwatch 2, orijinal oyuna benzer bir takım tabanlı FPS oyunu olmaya devam edecek, ancak hikaye modu ve oyuncuların yapabileceği diğer etkinlikler de dahil olmak üzere birçok yeni özellik sunacak. Oyuncular ayrıca orijinal Overwatch’taki kahramanlarının bazılarına da erişebilecekler.

Fortnite gibi sürekli evrim geçiren bir oyunda diğer özellikleri sergileme konusunda daha yavaş bir yaklaşım benimsemek Overwatch ekibi için şaşırtıcı değil. Ancak bu, Overwatch için farklı bir atmosfer yaratıyor ve geniş bir işbirliği yelpazesine açık olmasını sağlıyor.

Öte yandan, ekip hala oyuncuların oyunu ödüllendirici bulmama sorununu çözmeye çalışıyor. Aynı gönderide, Keller bu endişelerle ilgili yolları belirtti ve ekibin şeyleri iyileştirmek için çalıştığını söyledi. “Etkinlikler artık kazanılabilecek skin’lere sahip ve OW orijinal etkinlik skin’lerinin neredeyse tamamını satın almak için oyunculara Krediler ekledik. Bunun üzerine, her maçtan kazanılan XP miktarını önemli ölçüde artırdık.”

Ekibin ayrıca, yeni motor üzerinde On Fire sistemi yeniden inşa edilirken Game of the Year kapsamında daha geniş bir oyun yelpazesine vurgu yapacak değişiklikler getirmeyi planladığı belirtiliyor. Keller ayrıca, çok daha büyük bir Kahraman ve oyuncu ilerleme sistemi üzerinde çalışıldığını ve umarız bu yılın ilerleyen zamanlarında başlatılacağını belirtti, ancak bundan fazlasını söylemedi.