Anasayfa Haber Marvel’s Avengers Kozmetik Öğeleri Ücretsiz Oldu

Marvel’s Avengers Kozmetik Öğeleri Ücretsiz Oldu

Marvel’s Avengers Ücretli Kozmetikleri

Crystal Dynamics, 2020 yılında piyasaya sürülen 16 milyon oyuncuya sahip Marvel’s Avengers için desteği bitiriyor. Stüdyonun Ocak ayında duyurduğu gibi Marvel’s Avengers için son içerik güncellemesi, oyun içi mağazayı tamamen kaldırarak neredeyse ücretli kozmetik öğeleri herkes için açtı.

Geliştirici, 2.8 Güncellemesi “neredeyse tüm MCU’dan ilham alan almayan Kıyafetleri, İfadeleri ve İsim Plakalarını” ücretsiz hale getiriyor” diyor. Bununla birlikte, tek oyunculu görevleriyle açılan veya zaten ücretsiz kozmetik satıcısının bir parçası olan tüm öğeler, oyuncular bunları doğal ilerleme yoluyla kazanana kadar kilitli kalacak.

Kahraman Meydan Okuma Kartları ve Gönderileri sistemi de oyundan kaldırılıyor ve öğeleri de tüm oyunculara ücretsiz olarak veriliyor. Aynı zamanda, oyuncuların hesaplarında kalan premium para birimi Kredileri oyun içi kaynaklara dönüştürüldü.

Hayranlar için son bir bonus olarak Crystal Dynamics, Iron Man için yeni bir görünüm sunuyor. Yukarıdaki videonun gösterdiği gibi görünüm Warmachine’e çok benziyor. Bu görünüm yalnızca 1 Nisan’dan önce en az bir Avengers başarısı kazanmış olanlar tarafından kullanılabilecek.

Marvel’s Avengers Update 2.8 şu anda PC, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 ve PlayStation 5 platformlarının yanı sıra Xbox Game Pass ve PlayStation Plus Extra aboneliklerinde yayında.