Anasayfa Haber No Man’s Sky Interceptor Güncellemesi Yayınlandı

No Man’s Sky Interceptor Güncellemesi Yayınlandı

No Man's Sky Interceptor

Hello Games, Şubat ayında Fractal güncellemesini No Man’s Sky’a getirmişti. Şimdi ise No Man’s Sky Interceptor güncellemesi oyuncular ile buluşmuş durumda.

No Man’s Sky Interceptor Güncellemesi Neler Sunuyor?

Interceptor güncellemesi ile oyuncular artık arızalı Sentinel Interceptor yıldız gemilerini tamir edebilecek ve filolarına ekleyebilecek. Gemiler, benzersiz bir kokpit tasarımının yanı sıra yeni bir gezegensel uçuş modeliyle birlikte geliyor. Ayrıca davranışlarını iyileştirmek için yükseltilebilir teknolojiler sunuyor.

Aynı zamanda, bazı ağır şekilde güçlendirilmiş Sentinel gezegenleri, yozlaşmış dünyalar haline geliyor. Bu tehlikeli ortamlar, ağır zırhlı yarı eklembacaklı makineler, alev makineli ve el bombası fırlatıcılı dronlar ve daha fazlası ile yükseltiliyor. İçeri girecek kadar cesur olanlar bozuk kaynakları ele geçirebilir, hikayeyi keşfetmek için terk edilmiş kamplar bulabilir ve hatta muhtemelen hak iddia etmek için bir Interceptor ile karşılaşabilir.

Xbox konsolu oyuncuları da oyunun eskisinden daha iyi göründüğünü görecek. Hello Games, görsel doğruluğu artırmak için dinamik çözünürlük ölçekleme ve AMD’nin FSR 2.0 yükseltme teknolojisini kullanıyor. Bu, stüdyoya göre en çok uzay uçuşu sırasında fark edilecek.

No Man’s Sky Interceptor güncellemesi artık PC, Xbox One, Xbox Series X|S, Game Pass, PlayStation 4, PlayStation 5 ve Nintendo Switch sistemlerinde mevcut.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version