Anasayfa Haber Microsoft Teams İçin Snapchat AR Lensleri Geldi

Microsoft Teams İçin Snapchat AR Lensleri Geldi

Microsoft Teams Snapchat AR

Microsoft ile Snap, Snapchat AR Lenslerini Microsft Teams platformuna getirmek için iş birliği yaptı. Bundan böyle iş arkadaşlarınızla veya arkadaşlarınızla bir arama yaptığınızda, görüntülü sohbetlerinize görsel bir hava katmak için 26 popüler lens arasından seçim yapabileceksiniz. Mesela kendinizi bir çizgi film karakterine dönüştürebilecek, sanal kar ekleyebilecek ve web kamerası akışınıza çeşitli arka planlar ekleyebileceksiniz.

Snap ve Microsoft, Lens kitaplığının her şeyi taze tutmak için değişeceğini söylüyor. Video efektleri seçeneğini ve ardından Snapchat’i seçerek Teams’de bir Lens açabilirsiniz. Lensler, bugünden itibaren yavaş yavaş herkesin kullanımına sunulacak. Önümüzdeki günlerde çoğu kullanıcının Teams’de bunlara erişimi sağlanmış olacak.

Şirketler, Snap’in artırılmış gerçeklik teknolojisini Teams’e getirmek için Snap’in Kamera Kitinden yararlandı. Microsoft daha önce Snap’in artırılmış gerçeklik özelliklerini video öğrenme platformu Flip’e eklemek için Camera Kit’i kullanmıştı. Snap’e göre Microsoft, Flip’e entegrasyonu eklediğinden beri, öğretmenlerin ve öğrencilerin platforma video gönderme olasılığı da yüzde 60 arttı.