Anasayfa Haber Gran Turismo Filmi Fragmanı Yayınlandı

Gran Turismo Filmi Fragmanı Yayınlandı

Gran Turismo Filmi Fragmanı

Sony Pictures tarafından Gran Turismo filmi için yeni bir fragman paylaşıldı. Fragman, Sony’nin Ocak ayında CES 2023 sırasında gösterdiği bir dakikalık tanıtımın ardından filmin hikayesini genişletiyor.

Neill Blomkamp’ın (District 9) yönettiği Gran Turismo, 12 yıllık kariyeri onu Le Mans 24 Saat ve Japonya’nın Super GT serisine götüren gerçek hayattaki sürücü Jann Mardenborough’nun hikayesine dayanıyor.

Mardenborough’nun kariyeri, 2011 yılında Dubai 24 Saat’te Nissan ile bir koltuk kazanmak için 90.000’den fazla katılımcıyı yendiği bir PlayStation 3 yarışması olan Gran Turismo Academy’de başladı. Gerçek hayatta ciddi bir motor sporları deneyimi olmamasına rağmen Mardenborough dayanıklılık etkinliğinde sınıfında üçüncü oldu. Yani Gran Turismo, inanılmaz yeteneğini bir video oyunu sayesinde keşfeden birinin spor öyküsü anlatacak.

Archie Madekwe, Mardenborough rolünde karşımıza çıkacak. Ginger Spice olarak da bilinen Geri Halliwell Horner ise annesi Lesley Mardenborough’ı canlandıracak. Djimon Hounsou, 1980’ler ve 1990’larda bazı ünlülerin İngiliz futbolcusu olan Mardenborough’nun babası Steve olarak oyuncu kadrosunun başında yer alıyor. David Harbour ve Orlando Bloom da başrolde.

Gran Turismo, 11 Ağustos’ta sinemalarda prömiyer yapacak.