Anasayfa Haber Starship Troopers: Extermination Erken Erişim Süreci Başlıyor

Starship Troopers: Extermination Erken Erişim Süreci Başlıyor

Starship Troopers: Extermination Erken Erişim

Geliştirici Offworld Industries, Starship Troopers: Extermination oyununun 17 Mayıs tarihinde Steam Erken Erişim üzerinden PC için çıkacağını duyurdu. Oyuncular oyunda haritalara iniş yapacak ve yüzlerce uzaylı arakniti ortadan kaldırmaya çalışacak.

Starship Troopers: Extermination’ın Erken Erişim sürümü 24,99 dolar fiyatla satışa sunulacak. Oyun lansmanından önce daha fazla içerik alacağı için bu özel tanıtım fiyatı sabit kalmayacak. Ancak sürüm çıkmadan önce kullanıcılar daha uygun bir fiyatla teşvik edildiğinden, Erken Erişim aşaması tarafından sağlanan geri bildirimler önemli olacak.

Bu dönemde nelerin erişilebilir olacağına gelince, Starship Troopers: Extermination hem strateji hem de savaş odaklı oynanışa sahip olacak. Oyuncular, ağır çatışmalarda değilken operasyon üsleri inşa edebilecek ve güçlendirebilecek, böcek yok edici ortak oyuna hazırlanırken yeniden doğmak, yeniden gruplanmak ve kendilerini yeniden silahlandırmak için güvenli bir yapı oluşturabilecek. Üsler, düşman oluşumlarından korunacak ve üs inşa etmek belirli bir sınıfa veya rütbeye bağlı değil. Bu nedenle her türden Derin Uzay Öncüleri bu yapıları kullanabilir. Oyunda amaç hedefleri tamamlamak, kaynakları elde etmek, operasyon üssünüzü inşa etmek ve savunmak için birlikte çalışmak ve ardından çıkarma noktasına birlikte kaçmak olacak.

Offworld Industries, 2015’te erken erişimle piyasaya sürülen ve 2020’de resmi olarak piyasaya sürülen modern askeri çok oyunculu nişancı oyunu Squad’ın arkasındaki aynı ekip. Haziran 2022 itibarıyla Steam’de 3 milyonun üzerinde satış yapmıştı.