Anasayfa Haber The Sims 4 The Daring Lifestyle Bundle Ücretsiz Oldu

The Sims 4 The Daring Lifestyle Bundle Ücretsiz Oldu

The Sims 4 The Daring Lifestyle Bundle Ücretsiz

Epic Games Store bu hafta ücretsiz oyun konusunda farklı bir yaklaşıma gidiyor. Mağaza, bir, iki veya üç ücretsiz tam oyun yerine Electronic Arts’ın simülasyon oyunu The Sims 4 için üç DLC paketi içeren The Sims 4 The Daring Lifestyle Bundle’ı veriyor.

The Sims 4 Jungle Adventure Game Pack, The Sims 4 Luxury Party Stuff Pack ve The Sims 4 Fashion Street Kit’i içeren bu ücretsiz paketle macerayı ve maceraperest modayı arayacaksınız. Bu arada The Sims 4’e halihazırda sahip değilseniz endişelenmeyin. Ana oyun Ekim 2022’de ücretsiz olarak oynanabilir hale geldi.

Üç DLC paketinin detayları ise Epic Games Store sayfasında şu şekilde paylaşılıyor:

The Sims 4 Jungle Adventure

Tapınak, orman, lanetli kalıntılar ve hazinelerle dolu eşsiz yabani ortamı keşfedin! Selvadorada’nın kültürünü ve geleneklerini tecrübe ederek yöresel lezzetleri ve yeni dans hareketlerini keşfedin!

The Sims 4 Luxury Party Stuff

The Sims 4 Luxury Party Stuff ile Sim’leriniz hava atıyor! Birbirinden farklı ihtişamlı dekorlarla sosyetik bir parti yapın. Sim’lerinizin gardıroplarını, göz kamaştırıcı sabahlıklar ve şık resmi kıyafetlerle zenginleştirin. Yepyeni yemek masasıyla Sim’lerine lezzetli yemekler sunabilir, her etkinlik için özel bir merkez parçası hazırlayabilirsin!

The Sims 4 Fashion Street Kit

Mumbai’nin modayı belirleyen tasarımlarından ilham alan The Sims 4 Fashion Street Kit koleksiyonuyla tarzınızı genişletin. Zengin renkler, ikonik silüetler ve yüksek kontrastlı desenler her öğeye enerji ve hareket katıyor. Yepyeni bir tarz için geleneksel ayrıntılarla trend belirleyen parçaları entegre ederek özgünlüğünüzü ön plana çıkarın. 

The Sims 4 The Daring Lifestyle Bundle’ı 18 Mayıs tarihine kadar Epic Games Store’dan indirebilirsiniz.