Anasayfa Etkinlik Computex Corsair’in Yenilikçi ve İnovatif Fanlarına Bakıyoruz – Computex 2023

Corsair’in Yenilikçi ve İnovatif Fanlarına Bakıyoruz – Computex 2023

corsair iCUE Link System Hub

İtopya sponsorluğunda içerikler hazırladığımız Computex 2023 fuarını gezmeye devam ediyoruz. Şimdi de Corsair ürünlerine yakından bakıyoruz ve özellikle Corsair set kullanan, kasasında aydınlatma ve fan olarak Corsair tercih eden kullanıcılar için güzel haberlerimiz var.

Corsair, yeni nesil fanlarında bazı markalarda da görmeye başladığımız kablosuz kenetlenme teknolojisini kullanmaya başlamış. Ürünler birbirine mıknatıs yardımı ile kenetleniyor ve ekstra bir kablo olmadan temiz bir görüntü sağlanıyor. Ayrıca ürünleri ters montajlamak da mıknatısların birbirini itmesi sebebiyle mümkün olmuyor.

Şirket ayrıca takılacak kablo için de çeşitli çözümler geliştirmiş. Kullanıcılar fanlarını takacakları alana göre 90 derece yen çevrili uç tercihinde bulunabilecek. Bu sayede daha temiz bir görüntü oluşması sağlanmış.

Yeni Fanlara Yeni Kontrolcü

Corsair, yeni fanlarıyla birlikte kontrolcüsünü de güncellemiş. Kontrolcü, fanların ekstra bir kabloya ihtiyaç duymaması sebebiyle oldukça kompakt bir yapıda üretilmiş. Ayrıca kontrolcü ve fan arasında bir kablo kullanmamak için doğrudan fana montaj da yapılabiliyor.

iCUE Link System Hub ismini taşıyan kontrolcü, iCUE Link H100i ve H150i RGB gibi ürünlerle uyumlu. Ayrıca iCUE Link H100i, H150i ve H170i LCD ürünleriyle de uyumlu olduğunu belirtelim.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version