Anasayfa Haber Bülten AGON by AOC, 40 İnç Boyutlu 144 Hz Oyuncu Monitörünü Duyurdu

AGON by AOC, 40 İnç Boyutlu 144 Hz Oyuncu Monitörünü Duyurdu

AOC AG405UXC

AGON by AOC, AGON AG405UXC modelini piyasaya sürdü. 40 inçlik (100 cm) bu düz, ultra geniş (21:9) oyun monitörü, 3440×1440 çözünürlüğe ve 144 Hz yenileme oranına sahip IPS paneli ile hem oyunculara hem eğlence amaçlı kullananlara hitap ediyor.

AG405UXC, kullanıcıyı oyunun aksiyonuna çekip sarmalayan, geniş bir gaming ortamı sunuyor. 3440×1440 UWQHD çözünürlük ile, AG405UXC ayrıntılı ve keskin bir görüntü vadediyor. 144 Hz yenileme oranı ve 1 ms MPRT tepki süresi ise akıcı ve hassas deneyim ortaya koyuyor.

AG405UXC modelinin 21:9 formatı, özellikle de strateji, simülasyon ve rol yapma oyunlarıyla ilgilenen oyuncular için, belirgin bir avantaj sunmakta. Bu türler sıklıkla karmaşık arayüzleri ve ayrıntılı ortamlar barındırır ve ek ekran alanı da oyuncuların oyun dünyalarında daha geniş bir görüşe sahip olmalarını sağlar. Ayrıca oyuncular, ekranı aşırı kalabalıklaştırmadan çok sayıda menüye de eş zamanlı olarak erişebilirler. Ultra geniş formatı da yarış ve uçuş simülasyonu oyunlarında oyun deneyimini güçlendirerek insanın doğal görüş alanını daha yakından ve daha geniş sunar.

AOC AG405UXC

AG405UXC ayrıca AOC’nin sezgisel G-Menu yazılımını da destekleyerek aralarında renk, overdrive ve Gölge Kontrolü, Düşük Mavi Modu, Dial Point ve Kare Sayacı gibi oyuna özgü özelliklerin de bulunduğu monitör ayarlarının kolayca özelleştirilmesini sağlar. Üstelik bu monitör, düşük girdi gecikmesi ayarları ile hızlı ve yanıt verebilir oynanabilirliği garanti eder ve yırtılmasız ve tutukluk içermeyen bir gaming deneyimi için Adaptive-Sync desteği de sunuyor.

Monitör, uzun süren oyun seanslarında konfor sağlayacak şekilde eğme, sağa sola dönme ve 150 mm’lik yükseklik ayarına sahip çok yönlü bir ayak ile geliyor. Diğer ek özellikler arasında 90 W güç teminli bir USB-C port, kullanışlı çevre birim bağlantısı için bir USB hub ve zengin bir ses deneyimi için dahili hoparlörler bulunuyor.

AG405UXC modeli, Haziran 2023’ten itibaren KDV dahil 799 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından satışa sunulacak.