Anasayfa Haber Minecraft, The Incredibles Filminden Öğeler İçeren Yeni DLC’sini Tanıttı

Minecraft, The Incredibles Filminden Öğeler İçeren Yeni DLC’sini Tanıttı

Minecraft The Incredibles Ailesini Konu Alan DLC'sini Tanıttı
Minecraft ve The Incredibles Ailesi DLC'si

Mojang, bu ayın başlarında Minecraft için Trials and Tales güncellemesini yayınladı ve aynı zamanda Chromebook desteği de getirerek cihaz sayısını artırdı.

Bugün ise Oreville Studios ve Walt Disney Games tarafından Minecraft için popüler film serisinin hayat verdiği kurgusal dünyaya odaklanan yeni bir The Incredibles DLC’si tanıtıldı. Ayrıca bir karakter yaratıcısı öğesi olan The Incredibles Supersuit de DLC’yi alanlara ücretsiz olarak hediye edilecek.

Filmlerden tanınmış karakterler DLC’de yer alacak, bu da elbette Bay ve Bayan Incredible, Violet, Dash ve Jack-Jack dahil olmak üzere tüm Incredibles ailesinin yer aldığı anlamına geliyor.

Serinin kötü karakterleri de oyuna dahil olacak, bunlar arasında The Omnidroid, Screenslaver, Underminer ve daha fazlası yer alıyor. Filmlerden ikonik karakterlere dayanan dokuz kostüm de piyasaya sürülecek.

Oyuncular Supers ve Villains formlarında hem iyi hem de kötü taraf arasından seçim yapabilecekler. Son olarak DLC’nin 1340 Minecraft jetonu karşılığında satın alınabileceğini belirtelim.