Anasayfa Haber Minecraft Marketplace Pass Duyuruldu

Minecraft Marketplace Pass Duyuruldu

Minecraft Marketplace Pass

Microsoft’un sahibi olduğu geliştirme stüdyosu Mojang, sandbox oyunu Minecraft için Xbox Game Pass benzeri bir abonelik hizmetini duyurdu. Bir blog yazısında Mojang, Minecraft Marketplace Plus adı verilen bu hizmet hakkında daha fazla ayrıntı açıkladı. Şu anda ayda 3,99 dolara ve 30 günlük ücretsiz deneme sürümüyle yayında.

Minecraft oyuncuları, oyun için hem ücretli hem de ücretsiz ekstra içerik sunan Marketplace’i zaten biliyor. Marketplace Pass aboneliği ise bu oyuncuların Mojang tarafından özenle seçilen 150’den fazla premium içeriğe erişmesine olanak tanıyacak ve kullanıcılar aylık ücreti ödediği sürece erişime açık olacak.

Mojang, içeriğin oyuncu görünümlerinden ve doku paketlerinden Minecraft için tam DLC genişletmelerine kadar değiştiğini söyledi. Stüdyo şunları ekliyor: “Bazıları hikaye odaklı, diğerleri savaş odaklı, bazıları sizi hızlı bir parkur uzmanı veya yenilmez bir bulmaca ustası yapacak, diğerleri ise bloklu dünyanızı sihirli bir şekilde farklı gösterecek. Her biri muhteşem yaratıcı topluluğumuz tarafından Minecraft oturumlarınıza yeni oyun tarzları ve çeşitlilik eklemek için yaratılmıştır.”

Ayrıca Mojang, her ay Minecraft karakterinizin giymesi için farklı bir dizi Karakter Oluşturucu öğesi yayınlayacak. Oyuncular bu eşyaları aldıktan sonra, Marketplace Pass’a kayıtlı kalmamaya karar verseler bile bunları ellerinde tutabilecek.

Mojang, tıpkı Xbox Game Pass’in her ay bazı oyunları kaldırıp yenilerini eklemesi gibi, Marketplace Pass abonelerine sunulan içeriği düzenli olarak değiştirmeyi planlıyor. Marketplace Pass, Minecraft: Bedrock Edition’da ve Microsoft Hesabı ile desteklenen tüm cihazlarda destekleniyor.