Anasayfa Haber Takım Çalışması İçin Özel İnternet Tarayıcısı Geliştirildi

Takım Çalışması İçin Özel İnternet Tarayıcısı Geliştirildi

Sidekick Teams

Sıkı politika ve üretkenlik gereksinimleri olan işletmeler ve ekip çalışması için özel olarak hazırlanmış bir dizi özellik sunan, üretkenlik odaklı ve Chromium tabanlı tarayıcı Sidekick Teams kullanıma sunuldu.

Sidekick Teams, diğer insanlarla verimli ve güvenli bir şekilde çalışmayı kolaylaştıran birçok iş birliği ve odaklanma aracına sahip, ölçeklenebilir bir “sanal ofis” olarak lanse ediliyor. Tarayıcı, kişisel taramalardan ayrılarak, özel hayatınızı işten uzak tutmanıza olanak tanıyor. Tarayıcıyla bir çalışma ortamı oluşturabilir, roller atayabilir, tek bir girişle her üyeye gerekli uygulamalara erişim verebilir, serbest çalışanlara kolayca katılabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca, herkesin çalışması aktif olarak senkronize edilerek tüm ekibin güncel olması sağlanıyor.

Sidekick Teams, belgeleri, projeleri ve programları parolaları ifşa etmeden paylaşmanıza izin vererek çalışmayı daha güvenli hale getiriyor. Diğer koruyucu önlemler arasında birden fazla politika desteği, güvenlik uyarıları (güvenli olmayan uzantılar veya yeni bir IP adresinden şüpheli miktarda ekran görüntüsü), güvenilmeyen web sitelerini engelleme, uzantıları sınırlama ve daha fazlası yer alıyor. Ek olarak yerleşik bir VPN, reklam engelleyici ve parmak izine karşı koruma da mevcut.

Tarayıcıyla görevleri atayabilir ve paylaşabilir, yerleşik bir görev izleyiciyle ekibin ilerlemesini izleyebilir, paylaşılabilir bir bilgi tabanı oluşturabilir ve belgeler, bağlantılar ve diğer içerikler için güvenli bir kasa tutabilirsiniz. Tüm bunlar, Sidekick’in Odaklanma Araçları ve Dikkat Dağıtma Engelleyici gibi mevcut özelliklerine ek olarak geliyor.

İlginizi çektiyse tarayıcıyı web sitesinden veya Microsoft Store‘dan hemen edinebilirsiniz.