Anasayfa Haber Grime Ücretsiz Oldu

Grime Ücretsiz Oldu

Grime Ücretsiz

Her hafta olduğu gibi Epic Games Store bu hafta da oyuncuları oyunsuz bırakmıyor. Haftanın ücretsiz oyunu ise normalde 39 TL değerindeki yandan kaydırmalı aksiyon rol yapma oyunu Grime. Geçtiğimiz haftanın oyununun ise The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos olduğunu hatırlatalım.

Oyuncu karakterinizin kafası bir kara deliğe sahip ve bazı çok garip düşmanları öldürmek için mutasyona uğramış canlı silahlar kullanıyor. İncelemeler, bunu Souls benzeri bir oyun olarak tanımladı. Bu nedenle çok zorlu bir oyuna girmeye hazır olun.

Oyunun açıklaması ise şu şekilde: “Grime hızlı, hataya yer vermeyen bir aksiyon-macera RYO’dur. Anatomik entrika dolu bir dünyayı parçalarına ayırırken düşmanlarını biçim ve işlevi değişen canlı silahlarla ezip geç ve sonra, bedenini güçlendirmek için onlardan artakalanları yiyip bitir.”

Grime’ı 11 13 Temmuz tarihine kadar Epic Games Store’dan ücretsiz olarak arşivinize katabilirsiniz. Gelecek haftanın oyunu ise Train Valey 2 olacak.

Bir yorum

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version