Anasayfa Video Vestel’in Akıllı Ürünlerine Yakından Bakıyoruz!

Vestel’in Akıllı Ürünlerine Yakından Bakıyoruz!

Bu videomuzda 3 farklı Vestel akıllı ürününe yakından bakıyoruz!

Hayatımızı kolaylaştıran akıllı ürünler her geçen gün daha da yaygın hale geliyor. Bu yüzden birçok teknoloji markası kendi akıllı ürün çözümlerini kullanıcıların beğenisine sunmuş durumda.

Ürünlerin fiyatı hakkında bilgi almak için tıklayın!

Akıllı Priz

Akıllı prizleri marka farketmeksizin faydalı kılan en temel özelliği uzaktan kontrol edilebilir olmasıdır. Vestel’in akıllı prizi de, akıllı telefonunuza kurduğunuz Vestel “Akıllı Kontrol” uygulaması sayesinde doğrudan kontrol edilebiliyor.

Akıllı prizlerden beklediğimiz bir diğer önemli nokta ise kapladıkları hacim ve boyutlarının küçük olması. Zira aşırı yer kaplayan prizler kullanım koşullarını zorlayan durumlara yol açabilirler. Ancak Vestel’in akıllı prizi boyutlar bakımından bir hayli minimal. Bu sayede hem çoklu priz kullanımında hem de mobilyaların arkasında kalan duvar prizlerinde sorunsuzca kullanabilirsiniz.

Özellikle devamlı prize takılı şekilde kullanmaya alıştığımız televizyon veya su ısıtıcısı gibi aletlerin fişe takılıyken ne kadar enerji tükketiğini hep merak ederiz. Vestel akıllı priz ile bu sorunun cevabını bulmanız mümkün.

Uygulama üzerinden anlık tüketim takibi kısmına gelerek, hem günlük ve haftalık hem de anlık enerji tüketimini takip edebildiğiniz Vestel akıllı priz sayesinde enerji tasarrufu yapmanız bile mümkün.

Akıllı Ampul

Aslında çok uzun zamandır piyasada olan rengi ayarlanabilir ampullere akıllı diyebilmemiz için daha fazla özelliği bünyesinde taşıması gerekiyor. Vestel’in akıllı ampülü de kesinlikle bundan daha fazlasını sunan özelliklerle geliyor.

Her şeyden önce zamanlama ile belirli saatlerde belirli şekillerde yanmasını sağlayabiliyorsunuz. Ayrıca Akıllı Kontrol uygulaması sizin konumunuzu takip edebildiği için, eve döndüğünüzde ışığın otomatik olarak yanmasını, lokasyondan uzaklaştığınızda da otomatik olarak kapanmasını sağlayabiliyorsunuz.

Elbette yine uzaktan kontrol edebilmenizde mümkün ancak eğer isterseniz Google asistan ile sesli komutlar vererek de hem akıllı ampulü hem de akıllı prizi kontrol edebilmeniz mümkün.

Akıllı Kamera

Vestel’in akıllı ürünleri arasındaki en bol özellikli ve ilginç ürün akıllı kamera oldu. Yine temel özellikleri itibariyle sıradan bir kameradan farksızmış gibi duran bu aygıt aslında hareket izleme özelliğine sahip.

Üstelik hareketi algıladığı anda cep telefonunuza bildirim ve anlık fotoğraf göndererek istenmeyen durumlardan haberdar olmanızı sağlayabiliyor.

Özellikle bebekli aileler için biçilmiş kaftan olduğunu düşündüğüm Vestel akıllı kameranın ayrıca bir de gece görüş özelliği de mevcut. Yani ortam ne kadar karanlık olursa olsun 10 metre mesafeye kadar giren tüm hareketleri algılayabiliyor ve 1080p çözünürlüğünde net bir çekim yapabiliyor.

360° çekim yapabilen Vestel’in akıllı kamerası, ayrıca görüntülü görüşme imkanı da sunuyor. Normalde ortam seslerini aktaran kamera, eğer isterseniz üzerinde bulunan hoparlör aracılığı ile sesinizi karşıya aktarabiliyor. Bu sayede anlık olarak görüntülü görüşmede yapabiliyorsunuz.