Anasayfa Haber Nothing, CMF Adlı Yeni Markasını Duyurdu

Nothing, CMF Adlı Yeni Markasını Duyurdu

Nothing CMF

Nothing, minimalist tasarımıyla daha uygun fiyatlı cihazlar sunan CMF by Nothing adlı yeni bir alt markasını duyurdu. Duyuru şirketin kurucusu Carl Pei’nin, Nothing’in en son topluluk üç aylık güncelleme videosu sırasında geldi. Pei, CMF by Nothing’in “daha iyi tasarımı daha geniş bir tüketici grubu için daha erişilebilir hale getirmeyi” amaçladığını açıkladı. Alt marka, Nothing şemsiyesi altında faaliyet gösterecek ancak özel bir ekibi olacak.

Pei’ye göre, Nothing’in ana ürün grubu birinci sınıf bileşenlere ve performansa odaklanırken, CMF üst seviye fiyat etiketi olmadan temiz ve zamansız tasarıma odaklanacak. İlk CMF ürünleri ise bir çift kulaklık ve bir akıllı saat olacak ve bunlar yılın sonlarında piyasaya sürülecek. Pei ayrıca şirketin kısa süre önce işgücünü genişletmeye ve CMF için ürünler geliştirmeye yardımcı olmak için 96 milyon dolarlık fon topladığını da bildirdi.

Nothing’in hamlesi, Xiaomi cihazlarını daha geniş bir tüketici tabanına açan Xiaomi’nin Redmi ve Poco bütçe marka serilerinden ilham almış gibi görünüyor. CMF ile şirket, benzer şekilde fiyat konusunda daha bilinçli alışveriş yapanlara hitap etmeye çalışıyor olabilir.

CMF lansmanı, Nothing’in teknoloji cihazlarında hem üst düzey hem de bütçe segmentlerini kapsamak istemediğini gösteriyor. Alt markaların ilk ürünleri lansmana yaklaştıkça, bu yıl içinde daha fazla ayrıntı bekleniyor.